Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit za školovanje

Kredit za školovanje

Osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje je u Lijepoj našoj obavezno, dok fakultet nije obavezan. Prošle je akademske godine studiralo nešto više od 150 tisuća studenata, što je gotovo 30 tisuća studenta manje nego prije pet godina. Obrazovanje je iznimno skupo, naočito za studente koji nisu upali na fakultet uz  potporu ministarstva. Isti studiraju o vlastitom trošku što znači da za godinu izdvajaju od 700 do 1500 eura. S time da to sam pokriva troškove odabranog smjera, ali ne i knjige, tečajeve, instrukcije kao ni troškove stanovanja i hrane.

Mnogi su primorani uzeti kredit za školovanje kako bi pokrili troškove obrazovanja. Nešto što je u Sjedinjenjem Američkim Državama uobičajena praksa, kod nas je tek u povojima. Banke u svojoj ponudi imaju raznorazne kredite za školovanje. Isti su namijenjeni financiranju školarine, pokrivanje troškova tijekom studija kao i plaćanju raznih tečajeva koji dodatno doprinose konkurentnosti na tržištu rada.

Osim troškova visokog obrazovanja, kredit za školovanje može pokrivati i tečajeve stranog jezika, raznih seminara, autoškole pa čak i privatnu školu.

Kako na kredite za školovanje gledaju banke?

Banke kredit za školovanje izdaju za financiranje preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija. Krediti za školovanje namijenjeni su svim studentima bez obzira na to studiraju li u Hrvatskoj ili u inozemstvu. Prilikom traženja kredita za školovanje, banke se oslanjaju na kreditnu sposobnost tražitelja kredita. Ako student nema kreditnu sposobnost, a rijetko koji ima, onda za njega mogu jamčiti roditelji ili supružnik.

Kako na kredite za školovanje gledaju kreditne kuće?

Kreditne kuće se ne oslanjaju na to već paze na financijsku urednost. Što znači da kredit za školovanje mogu zatražiti svi oni studenti koji imaju redovna primanja od studentskog rada i uredno podmiruju svoja dugovanja. Kredit za školovanje bazira se na manjim iznosima i kratkom roku otplate koji je dostupan preko interneta. Dokumentacija je svedena samo na osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa.

Idealno je to za mlađe generacije koje su navikle sve riješiti u tili čas. Sve to bez ikakvih gužvi, čekanja u redovima i zavrzlama iz udobnosti vlastitog doma. Kredit za školovanje ne iziskuje nikakve dodatne instrumente osiguranja niti pak jamce niti sudužnike. Sav višak je izbačen iz jednadžbe čime se kompletni proces od apliciranja do realizacije maksimalno ubrzao.

Novac na račun sjeda u svega nekoliko minuta odnosno nikada kasnije od 24 sata od trenutka podnošenja zahtjeva. To je izuzetno bitno za sve one koji imaju rokove za plaćanje školarine i podmirivanje drugih troškova.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (567 ocjena)

Home » Kredit za školovanje