Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti i pozajmice

Krediti i pozajmice

Što su to krediti i pozajmice

Krediti i pozajmice su idealno rješenje za sve osobe kojima treba dodatni izvor financija, kako bi mogli ispuniti neku svoju želju. Što se tiče kredita, oni su idealno rješenje kada vam treba veći iznos. Postoji veliki broj vrsta kredita, koje nudi pak veliki broj kreditora. Naime, kredite u najvećoj mjeri nude i daju banke, ali postoje i druge financijske firme koje to rade.

Ukoliko vam treba kredit za gradnju, kupovinu ili adaptaciju nekretnine, onda je za vas idealno rješenje stambeni kredit, kojeg nude sve banke. S druge strane, ukoliko želite platiti putovanje, kupiti automobil, urediti svoj dom, onda je za vas idealno rješenje nenamjenski kredit, kojim možete riješiti široku lepezu želja i potreba.

Što se tiče pozajmica, one se daju u manjim iznosima i često je postupak za njihovo dobivanje vrlo jednostavan i brz. Pozajmice u većem broju izdaju financijske tvrtke, a manjem broju banke. Sada kada znate što su to krediti i pozajmice, vrijeme je da saznate i kako se mogu dobiti.

Uvjeti koji se moraju ispuniti kako bi se dobili krediti i pozajmice

Sve financijske firme postavljaju određene uvjete koji se moraju ispuniti kako bi se dobili krediti i pozajmice. Ti uvjeti se međusobno jako malo razlikuju i u principu kada pročitate uvjete koji postavlja određeni kreditor, znati ćete kakvi su uvjeti i kod drugih. Što se tiče kredita, uvjeti za njihovo dobivanje su nešto kompliciraniji.

Naime, kreditori će od vas zatražiti opsežniju dokumentaciju, nego što će vas tražiti prilikom traženja pozajmice. Dokumentaciju, koju će vas zatražiti, možemo podijeliti u dvije skupine. Prva skupina su dokumenti koje će vas zatražiti kada tražite i kredite i pozajmice, a to je preslika vaše važeće osobne iskaznice, kopija računa na koji želite da se uplati dobivena pozajmica ili kredit. Druga skupina su dokumenti koje će vas tražiti najviše kada podižete kredit.

To je potvrda poslodavca o vašem radnom statusu i dokaz o kreditnoj sposobnosti. Za pojedine kredite ćete morati i dostaviti uvjerenje da nemate nikakva dugovanja. Ono što je najbitnije napraviti kako bi se dobili krediti i pozajmice je pravilno ispunjavanje zahtjeva za njihovo dobivanje. Naime, svaki neispravno ispunjeni zahtjev se neće uzimati na razmatranje i automatski će se odbiti.

Postupak prijave kojom se dobivaju krediti i pozajmice

Sada kada znate što su i u koji se uvjeti moraju ispuniti kako bi se dobili krediti i pozajmice, trebali bi i znati koji je postupak prijave za njihovo dobivanje. Postupak prijave možemo podijeliti na dvije vrste. Prvu vrstu čini vaš osobni odlazak u poslovnicu kreditora, kod kojeg želite podignuti kredit ili pozajmicu. Ovaj postupak se najviše odnosi na odlazak u banke.

S obzirom da se u bankama podižu najveći iznosi, ovaj je način u takvim situacijama najsigurniji. Kod ovog načina sve što trebate napraviti je zatražiti od djelatnika banke da vam da svu potrebnu dokumentaciju koju morate ispuniti kako bi dobili kredit. Drugi način se odnosi na ispunjavanje online zahtjeva, kojeg možete potražiti na službenoj Internet stranici financijske firme kod koje želite podignuti kredit ili pozajmicu.

Ovaj način je brži i jednostavniji, ali zahtjeva određeno znanje o snalaženju na internetu. Ovakav način je najkarakterističniji za financijske firme koje u svojoj ponudi imaju brze kredite i pozajmice. Sada kada znate sve o tome što su krediti i pozajmice te kako ih dobiti, na vama je da odaberete financijsku firmu kod koje želite podignuti svoj kredit ili pozajmicu.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (204 ocjena)

Home » Krediti i pozajmice