Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti na trajni nalog

Krediti na trajni nalog

Vrijeme je najdragocjenija valuta. Postali smo itekako svjesni kako ga ne možemo vratiti i pomno odlučujemo na što ćemo ga i na koga ćemo ga utrošiti. Toga su itekako postale svjesne financijske institucije koje su primorane promijeniti način poslovanja. Bezbrojni posjeti poslovnicama, čekanje u dugim redovima i hodočašćenje po državnim institucijama je nešto što svi žele izbjeći pod svaku cijenu. Banke i kreditne kuće posljednjih su nekoliko godina to omogućile svojim klijentima.

Banke su klijentima omogućile djelomičnu realizaciju kredita preko interneta. Ugovor se svejedno potpisuje u poslovnicama, ali se može dogovoriti kredit na trajni nalog čime se izbjegavaju svi dodatni posjeti bankama.

Što su to krediti na trajni nalog?

Trajni nalog omogućuje klijentu da banku ovlasti da umjesto njega obavlja sve potrebne transakcije vezane za otplatu kredita. Najveća prednost kredita na trajni nalog leži u tome što klijent ne mora brinuti o tome je li podmirio račun ili nije. Banka to samo obavlja, što znači da se klijent ne mora zamarati s datumom dospijeća računa. Novac se automatski s računa prebacuje u korist otplate kredita na trajni nalog. Nema straha da ćete zaboraviti uplatiti ratu kredita ili da će vas zbog te greške dočekati ovrha.

Kako do kredita na trajni nalog?

Krediti na trajni nalog u ponudi su i banaka i kreditnih kuća. Banke kod podnošenja zahtjeva za kreditima na trajni nalog provjeravaju kreditnu sposobnost i pritom se oslanjaju na financijska izvješća ostalih banaka, dok kreditne kuće paze na financijsku urednost – to pak podrazumijeva redovna primanja i uredno podmirenje dugovanja.

I jedni i drugi omogućuju podnošenje zahtjeva online putem, ali kompletna realizacija kredita preko interneta zasad je moguća samo kod kreditnih kuća. Novac kreditne kuće po obradi zahtjeva uplaćuju u svega nekoliko minuta, dok bankama u prosjeku treba minimalno jedan dan. Prvenstveno zato što svaki ugovor treba ovjeriti kod javnog bilježnika čime se sam proces obrade produljuje.

Sve prednosti kredita na trajni nalog

Krediti na trajni nalog smanjuju troškove jer nije potrebno plaćati naknadu za uplatu koju banke najčešće prakticiraju. Osim toga, skidaju teret praćenja otplate s klijenta i prebacuju ga na banku ili drugu financijsku instituciju. Također, u cijeli proces više nisu upućeni poslodavci koji su donedavno u klijentovo ime otplaćivali kredit.

Otplatni plan vidljiv na dlanu

Otplatni plan se može pratiti preko mobilnog bankarstva, a najčešće su vidljivi sljedeći faktori: broj rata kredita, visina kamatne stope, rok dospijeća, zatezna kamata i slično. Sve informacije su servirane na dlanu.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (540 ocjena)

Home » Krediti na trajni nalog