Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti nenamjenski

Krediti nenamjenski

Što su krediti nenamjenski

Krediti nenamjenski su kredit s vrijednosnim papirima založenim kao zalog, ali koji se neće koristiti u trgovanju vrijednosnim papirima ili transakcijama. Kredit osiguran vrijednosnim papirima kojim se kupuje nešto drugo osim više vrijednosnih papira. Investicijska banka smije pozajmiti do 90% vrijednosti vrijednosnih papira koji se koriste kao instrument osiguranja, pod uvjetom da zajmoprimac podnese izjavu o jamstvu navodeći razlog zajma.

Krediti nenamjenski ne podliježu istim zahtjevima za maržom kao kredit koji se koristi za kupnju vrijednosnih papira. Kredit koji koristi vrijednosne papire kao kolateral, a prihodi od zajma koriste se za kupnju nečega osim dodatnih vrijednosnih papira. Osoba može preferirati nenamjenski kredit od redovnog zajma zbog niže kamatne stope. Nenamjenski krediti ne podliježu marginama kao redoviti maržinski zajmovi. Usporedite namjenski kredit.

Prihod od nenamjenskog zajma ne smije se koristiti za kupnju, prijenos ili trgovanje vrijednosnim papirima. Iako se maržinski kredit mora podići na isti račun na kojem se nalaze prihvatljivi vrijednosni papiri, nenamjenski se kredit drži na zasebnom računu; tako se može založiti više računa imovine kako bi se osigurao jedan nenamjenski kredit. Uz to, mogu postojati veća ograničenja zaduživanja ili postoci otpuštanja u odnosu na vrijednost vaših prihvatljivih vrijednosnih papira kada su založeni za nenamjenski kredit.

Krediti nenamjenski uvjeti

Zajmodavci mogu imati različite kvalifikacijske zahtjeve i svi ih različito važu, ali postoje neki opći čimbenici koji pomažu u ispunjavanju uvjeta za niske cijene. Korisnici dobrih i izvrsnih kredita (iznad 689 FICO) obično dobivaju najniži godišnji iznos po osobnom zajmu. Neki zajmodavci udovoljavaju zajmoprimcima s poštenom i lošom kreditnom karticom (300-689 FICO), ali najbolji uvjeti i stope rezervirani su za one s visokim kreditnim rejtingom. Nizak omjer duga i dohotka.

Mnogi zajmodavci provjeravaju je li vaš omjer duga i dohotka dovoljno nizak da podržava mjesečne otplate. Neki kažu da zajmoprimci trebaju 40% DTI ili niži da bi se kvalificirali, ali drugi imaju veća ograničenja kada su u pitanju krediti nenamjenski. Zajmodavci favoriziraju zajmoprimce koji mogu pokazati da su tijekom više godina dosljedno redovito izvršavali plaćanja na više računa – što mogu biti kreditne kartice, auto zajmovi, krediti nenamjenski ili drugi zajmovi na rate.

Težite najmanje dvije ili tri godine kreditne povijesti na dva ili tri računa. Stalni prihod može zajmodavcu značiti da ćete imati na raspolaganju sredstva za otplatu zajma. Pretkvalifikacija za osobni zajam kod mrežnog zajmodavca omogućuje vam da vidite potencijalne uvjete zajma, uključujući kamatnu stopu, iznos zajma i isplate. Zatim možete usporediti ponude da biste pronašli kredit koji vam daje potreban iznos i plaćanje koje si možete priuštiti.

Krediti nenamjenski upotreba

Većina financijskih stručnjaka ne savjetuje posuđivanje u diskrecijske svrhe, poput vjenčanja ili odmora, za koje mogu biti jeftinije opcije. Istodobno, neki ljudi preferiraju fiksna plaćanja i uvjete povezane s osobnim zajmovima. Konsolidacija duga uključuje kombiniranje duga iz više izvora u jedno mjesečno plaćanje, idealno po nižoj kamatnoj stopi.

Korištenje osobnog kredita za konsolidaciju znači jedno plaćanje tijekom određenog razdoblja, što vam daje datum završetka prema kojem trebate raditi. Kredit za popravljanje stana dobra je ideja ako u svom domu nemate puno kapitala ili ako želite izbjeći upotrebu doma za osiguranje kredita. Krediti nenamjenski za popravljanje domova obično imaju više, fiksne kamatne stope, ali kraće uvjete otplate od zajmova i kreditnih linija.

Osobni kredit za vjenčanje dobra je opcija ako se ipak posudite i možete dobiti nižu stopu od one na kreditnoj kartici. Budući da posudite zadani iznos, izbjeći ćete i iskušenje prekomjerne potrošnje. Neki krediti nenamjenski dolaze s prednostima internetske pretkvalifikacije i brzog financiranja. Oni također ne trebaju predujam, ali mogu imati veće stope jer ne koristite kolateral.

Zašto odabrati kredit bez osiguranja. Bez obzira želite li financirati stomatološki, medicinski ili kozmetički postupak, osobni kredit može vam pomoći u troškovima koji nisu pokriveni osiguranjem ili štednjom. To može biti skup način financiranja zdravstvenih troškova, a možda imate i jeftinije opcije, pa kupujte prije nego što se prijavite.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (210 ocjena)

Home » Krediti nenamjenski