Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:33
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za adaptaciju

Krediti za adaptaciju

Pristup financijskim sredstvima onda kada su potrebna za adaptaciju nekretnine nije nimalo jednostavan proces. Svako ulaganje podrazumijeva niz detalja, a ujedno treba se suočiti sa svim troškovima u realizaciji ove ideje. Nesumnjivo je da adaptacija nekretnine podrazumijeva velike troškove. S obzirom na male mjesečne prihode građana Hrvatske, ulaganje u adaptaciju je dosta teška odluka, zbog čega su se mnogi odlučili za uzimanje kredita. Imajući u vidu da je ovo najisplativija alternativa, postoje brojni razlozi zašto su krediti za adaptaciju postali izuzetno popularni posljednjih nekoliko godina.

Što su krediti za adaptaciju?

Uzimanje kredita za adaptaciju nekretnine je uobičajeno rješenje kod mnogih kada žele renovirati svoj dom. Zbog činjenice da je teško osigurati odmah novčana sredstva za provođenje ovog projekta, krediti za adaptaciju su izvrsna ponuda koja se nalazi na tržištu. Da bi se realizirala obnova i renoviranje stambenog prostora, banke su ponudile ekonomski prihvatljivo rješenje kada je riječ o financiranju ovog projekta. Prije slanja zahtjeve za kredit bitno je znati neke od njegovih osnovnih i najvažnijih karakteristika.

Kada su u pitanju veće promjene vezane za vaš dom, uvijek možete iskoristiti pogodnosti kredita koji je posebno osmišljen za financiranje adaptacije ili obnove stambenog prostora. Kao i u slučaju bilo kojeg drugog kredita koji su prilagođeni jedinstvenoj namjeni, krediti za adaptaciju spadaju u veoma prilagođeno rješenje. Krediti za adaptaciju spadaju u poseban tip kredita čija namjena je za adaptaciju i uređenje stambenog prostora. Ono što je važno znati je da krediti za adaptaciju spadaju u podvrstu stambenog kredita. Ono što ih karakterizira su duži rok otplate i veći novčani iznosi. Inače, krediti za adaptaciju se mogu dobiti u domaćoj valuti, ali također i stranoj valuti.

Kakve pogodnosti nude banke i kreditne kuće?

Da bi ste u potpunosti bili sigurni da ste napravili najbolji izbor i uživali u svim pogodnostima koje nude krediti za adaptaciju, najprije je potrebno pronaći najprihvatljiviju opciju. Banke odobravaju kredite za adaptaciju na temelju kreditne sposobnosti klijenta. Kako ovo podrazumijeva određene kriterije u smislu kreditne neopterećenosti, najčešće je potrebno imati jamca kako bi banka imala sigurnu pokrivenost kredita i njegovu otplatu. U odnosu na banke, kreditne kuće imaju drugačije uvjete.

Naime, krediti za adaptaciju u kreditnim kućama podrazumijevaju da klijent ima redovita novčana primanja i na vrijeme izmiruje svoje financijske obveze. Posebna dodatna pogodnost je ta da klijent može biti zaposlen na određeno ili neodređeno, što u slučaju banke predstavlja vrlo važan faktor. Krediti za adaptaciju su dostupni putem interneta. To znači da nije potrebno ići u poslovnicu, a proces s dokumentacijom je sveden na minimum. Novčana sredstva se isplaćuju u roku od 24 sata od trenutka podnošenja zahtjeva. Iako je ovdje riječ o manjim iznosima, korisnici ih mogu brže otplatiti, a ukoliko postoji ponovo potreba za ovim vidom kreditiranja, na jednostavan način podnijeti zahtjev za novi kredit.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (440 ocjena)

Home » Krediti za adaptaciju