Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za zaposlene na određeno Erste

Krediti za zaposlene na određeno Erste

Krediti za zaposlene na određeno Erste su jedna od najboljih usluga koja se može iskoristiti za širok raspon financijskih potreba. Za razliku od ostalih kreditnih proizvoda koji se mogu pronaći na tržištu, krediti za zaposlene na određeno Erste se mogu koristiti za skoro sve – od pokrivanja neočekivanih računa do kupovine auta.

Krediti za zaposlene na određeno Erste banka

Danas se sve više ljudi okreće ka Erste kreditima kada je ima potreban brz pristup gotovini i financijska potpora za realizaciju planiranih ciljeva. Krediti za zaposlene na određeno Erste su dizajnirani da se do gotovine dođe u najkraćem mogućem roku zbog čega su se pokazali kao najpraktičnija opcija koja je dostupna. Ako tražite efikasniji način da upravljate postojećim dugovima ili ostvarite planirane financijske ciljeve, krediti za zaposlene na određeno Erste su pravi izbor za vas. Erste banka omogućila je realizaciju kredita za zaposlene na određeno u više različitih opcija, što vam ujedno pruža i više mogućnosti u smislu iznosa i roka otplate.

Jednostavni i brzi krediti za zaposlene na određeno Erste

Tijekom donošenja odluke o podizanju kredita prisutno je puno faktora koje tada treba uzeti u obzir. Iako je ponuda tržišta prilično neodoljiva, određivanje najprikladnijeg kredita koji će ispuniti najvažnije želje i financijske zahtjeve građana može biti dosta izazivan proces. Naime, pronalaženje odgovarajućeg zajmodavca koji će brzo odobriti prijavu ako ste zaposleni na određeno često može predstavljati prepreku. Istovremeno dugotrajan postupak i visoki kriteriji za odobrenje mogu otežati dolazak do gotovine i brzog realiziranja planova. Poznavajući jedinstvenu financijsku situaciju građana, Erste banka ponudila je inovativnija rješenja. Krediti za zaposlene na određeno Erste prikladni su za sve i kao takvi spadaju u vrlo traženu kreditnu opciju.

Krediti za zaposlene na određeno Erste – podnošenje zahtjeva online

Ako razmišljate o uzimanju kredita i pri tom tražite veći iznos, krediti za zaposlene na određeno Erste mogli bi biti najbolji izbor za vas. Najčešći razlog odabira kredita za zaposlene na određeno Erste je što oni mogu pomoći dugoročno, posebno kada treba pokriti veće troškove, obnoviti dom i ostvariti veće planove. Krediti za zaposlene na određeno Erste banke omogućavaju jednostavniji dolazak do gotovine, bez obzira na ugovor, čime se brže mogu riješiti različite financijske situacije. Kako bi cijeli postupak učinila lakšim, Erste banka ke ponudila opciju podnošenja zahtjeva online, što znači da iz udobnosti svog doma već danas možete aplicirati bez odlaska u poslovnicu. Ujedno, putem web stranice Erste banke možete lično ugovoriti podizanje kredita u poslovnici.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (501 ocjena)

Home » Krediti za zaposlene na određeno Erste