Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 04.10.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi kunski krediti

Zašto brzi kunski krediti

Najpopularniji krediti bili su oni u stranoj valutnoj klauzuli, sve donedavno. Odnevano brzi kunski krediti mogu konkurirati kreditima u bilo kojoj valuti. Prije su bili znatno skuplji, ali s aferom koja se povezuje sa švicarskim frankom, krediti u kunama postali su sve traženiji. Ponajviše i zato što je kuna relativno stabilna i nema nekih većih kolebanja koje bi uzrokovale povećanje kamatne stope.

Krediti u stranoj valuti bili su povoljniji zato što je većina priljeva u bankama stizala iz inozemstva. Poglavito je tome tako zato što su banke većim dijelom u stranom vlasništvu. A osim toga, dobar dio Hrvata još uvijek štedi u eurima što je posljedica nekih proših vremena i straha od devalvacije domaće valute.

No, s obzirom na negativne konotacije uz slučaj „Franak“ stvari su se preokrenule i banke su polako u ponudu uvele povoljenije brze kunske kredite koji imaju fiksnu ili promijenjivu kamatnu stopu. Danas se na tržištu mogu pronaći brzi krediti i pozajmice koje olakšavaju građanima otplatu starih dugova.

Banke daju brze kunske kredite na dulji rok otplate

Banke u ponudi imaju nenamjenske brze kunske kredite koji se mogu iskoristiti za kupnju automobila, obrazovanje, hobije ili putovanja. Prije nego li se odlučite za brze kunske kredite, najprije skupite nekoliko ponuda od različitih banaka i provjerite iste s njihovim djelatnicima. Naime, banke često imaju vremenski ograničene ponude koje traju do određenog doba u godini i u to vrijeme se nude povoljnije kamatne stope i nema troškova obrade za brze kunske kredite. Prije nego li izabarete brzi kunski kredit, provjerite u koju kategoriju spada vaš zahtjev.

Rok otplate za brze kunske kredite najčešće varira od 24 do 180 mjeseci, a iznosi se kreću od 10 do 220 tisuća kuna. Kamatna stopa kreće se od pet do osam posto, ovisno o tome jeste li klijent banke u kojoj želite uzeti brzi kunski kredit. Može biti fiksna, promijenjiva ili kombinirana. Ova posljednja podrazumijeva da je kamatna stopa prvih nekoliko mjeseci fiksna, a nakon toga je promijenjiva. Ta je kombinacija među popularnijima.

Zahtjev za brze kunske kredite može se podnijeti online putem, ali se u konačnici potpisivanje u većini banaka treba obaviti u poslovnicama.

Kreditne kuće realiziraju brze kunske kredite u samo 24 sata

Brzi kunski krediti mogući su i bez odlaska u banku. U svojoj ih ponudi imaju i kreditne kuće koje posuđuju novac u domaćoj valuti. Brzi kunski krediti namijenjeni su svima onima koji trebaju brzu isplatu novca, a imaju redovita primanja na računu u obliku plaće ili mirovine. Za dobivanje brzog kredita nije potrebno dokazivati bonitet. Dovoljno je tek predočiti osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa, a isplata novca moguća je već za 24 sata od dostave potpisane dokumentacije.

Najveća prednost brzih kredita jest ta što nema više bespotrebne papirologije i skupljanje svih mogućih i nemogućih papira s kojim su se svi koji su barem jednom podnijeli zahtjev za kredit susreli. Izdaju se brzi kunski krediti u iznosu do šest tisuća kuna, što omogućuje brzu otplatu i to na kraći rok otplate. To ujedno znači da su troškovi kredita minimalni, a što ga klijent brže otplati to ranije može podići novi ukoliko se opet nađe u sličnoj situaciji.

Rok otplate za brze kunske kredite je nešto kraći nego kod banaka i kreće se od 15 do 150 dana, ovisno o svoti koju ste tražili. Kredit možete podići po najmanjoj efektivnoj godišnjoj kamatnoj stopi od pet do najveće efektivne kamatne stope koja iznosi 9 posto.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (604 ocjena)

Home » Brzi kunski krediti