Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 02.12.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzinski krediti

Zašto brzinski krediti

Brzina je vrlina, osobito kad su krediti u pitanju. Svatko od nas želi svoje financijske probleme riješiti što je brže moguće i sa što manje komplikacija. Brzinski krediti predstavljaju najjednostavnije rješenje u hitnim situacijama, a da pritom ne morate u svoje probleme uplitati obitelj ili prijatelje. Na siguran i diskretan način možete pokriti manju financijsku krizu.

Među prvima su to prepoznale kreditne kuće koje znaju kako tržište diše. One su u svoju ponudu uvele brzinske kredite  i brze zajmove online za koje klijent aplicira putem interneta i pritom prilaže tek osnovnu dokumentaciju, a to su ugovor te preslika osobne iskaznice i tekućeg računa. Brzinski krediti namijenjeni su svima onima koji trebaju brzu isplatu novca, a imaju redovita primanja na računu u obliku plaće ili mirovine. No prilikom biranja kreditnih kuća, valja imati na umu da nemaju sve odobrenje za rad od Hrvatske narodne banke. Prije nego li se odlučite za taj korak, treba ih podrobno istražiti.

Banke imaju malo drugačiji pristup i duhu instantnih rješenja nude brzinske kredite preko kojih je moguće posuđivanja novca izravno s bankomata. Riječ je o tzv. mini kreditima koji se otplaćuje na rate uz jednokratnu naknadu. Ova je opcija iznimno popularna jer je nalik na prekorečanje po računu ili minus, uz osnovno razliku što se posuđuju znatno manje svote novca i pritom plaća jednokratna naknada. Takva vrsta brzinskih kredita namijenjana je rješavanju hitnih i nepredviddivih životnih situacija.

Brzinski krediti po kreditnim karticama

U paletu brzinskih kredita spadaju i gotovinski mikrokrediti po kartici. Oni se isplaćuje na račun bez naknade, a namijenjeni su isključivo korisnicima kreditnih kartica. Iznosi su u skladu s primanjima klijenata, ali ne pramašuju iznos od 20 do 25 tisuća kuna. Prednost ove vrste brzinskih kredita jest u tome što se otplaćuje u mjesečnim anuitetima zajedno s ostalim troškovima koje klijent ostvari po kreditnoj kartici. Najčešće se odobrava bez grancije i instrumenata osiguranja te bez naplate naknade za odobravanje kredita. To znači da klijent ne treba dati u zalog svoju nekretninu, prijevozno sredstvo ili umjetninu.

U ovoj vrsti brzinskog kredita pazi se na urednost plaćanja i redovita primanja, a banka za razliku od drugih vrsta kredita ne provjerava kreditnu sposobnost klijenta. Isplata u prosjeku ide već sljedeći dan od podnošenja zahtjeva.

Mikrokrediti za brza rješenja finacijskih problema

Među brzinske kredite spadaju i mikrokrediti koji označavaju manje svote novca. Oni se isplaćuju u iznimno kratkom roku i namijenjeni su ljudim u nepredvidivim situacijama. Preporučuje se svima onima koji traže brzi izlaz iz kratkoročnih financijskih poteškoća bez ikakvih birokratskih zavrzlama i komplikacija.

Nenamjenski brzinski kreditii

Osim mikrokredita i mini kredita po kreditnim karticama, među brzinskim kreditima našli su se i gotovinski nenamjenski krediti. Oni, kako im samo ime govori, nemaju posebnu namjenu. To znači da ih tražitelj kredita može iskoristiti za bilo koju namjenu. Najčešće se uzima u hitnim situacijama kao što su nenadana putovanja, iznenadne svadbe i popravci u kući. Gotovinski nenamjenski krediti se otplaćuje u mjesečnim anuitetima, a kamatna stopa varira ovisno o duljini otplatnog plana. Ovisno o banci u kojoj se kredit uzima, kamatna stopa može biti fiksna ili promijenjiva.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (360 ocjena)

Home » Brzinski krediti