Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kreditni kalkulator Erste

Kreditni kalkulator Erste

Kada planirate uzimati kredit, bilo da je namjenski ili nenamjenski kredit, potrebno je da se dobro informirate o svim obavezama i stvarnim troškovima kredita koji planirate. Kreditni kalkulator Erste vam u tome može pomoći, naime, kreditni kalkulator je instrument Erste banke sa kojim možete točno izračunati sve obaveze i troškove koje vam kredit može donijeti. Naprimjer, upišete u kreditni kalkulator Erste sve podatke kao što su točan iznos kredita i rok otplate koji vas zanima i vaš kreditni kalkulator erste će vam točno izračunati vaš mjesečni anuitet, kamatnu stopu, eks, ukupan iznos otplate i točan iznos kamate u sklopu vašeg mjesečnog anuiteta.

Zašto koristiti kreditni kalkulator Erste?

Vjerovali ili ne, lakše je planirati kakav kredit uzeti, ako je uz vas kreditni kalkulator Erste. Naime, moderna tehnologija nam omogućuje da se dobro informiramo o svemu prije nego uopće odemo u banku na razgovor oko kredita i na taj način budemo dobro pripremljeni i da nam je svaki pojam poznat u razgovoru s djelatnikom banke. Kreditni kalkulator Erste upravo vama pomaže da vi saznate koji uvjeti vam odgovaraju i koji kredit najviše ispunjava vaše želje i potrebe. Pri korištenju kreditnog kalkulatora Erste, vi dobivate informacije o tome koliko mjesečno ćete morati izdvojiti za kredit koji koristite, koliku kamatu vam vaša banka može zaračunati i nema mjesta skrivenim troškovima.

Kreditni kalkulator Erste i pouzdanost izračuna

Kreditni kalkulator Erste je u potpunosti pouzdan, naime, u njegovoj izradi su sudjelovali dokazani stručnjaci u suradnji sa bankom,a sve sa željom da banka sadašnjim i budućim korisnicima pruži pouzdanu i kvalitetu uslugu izračuna kreditnih troškova prije nego se kredit ugovori,a sve kako biste lakše mogli razgovarati o svim uvjetima kreditiranja sa djelatnikom banke. Izračun troškova vašeg budućeg kredita u kreditnom kalkulatoru Erste nije obavezujući i on služi vašem okvirnom informiranju o budućim troškovima koji vas očekuju kroz taj isti kredit, no poželjno je da porazgovarate s vašim bankarom o samim detaljima kredita prije nego donesete konačnu odluku.

Da li je izračun kreditnog kalkulatora Erste informativan?

Naravno, svrha kreditnog kalkulatora Erste je upravo da svaka osoba može izračunati troškove kredita na potpuno besplatan i neobavezujući način. Samim time, izračun koji vi dobijete kroz kreditni kalkulator Erste je isključivo informativan te služi tome da dobijete neku predodžbu o tome koliko bi vas vaš kredit mogao mjesečno stajati, a bez da dolazite na sastanak u banku. Za konkretnije informacije o detaljima, poželjno je da nakon izračuna kroz kreditni kalkulator Erste, ugovorite sastanak u banci, te porazgovarate o detaljima kredita i kreditnoj sposobnosti sa službenom osobom koja je zaposlena u banci gdje planirate ugovarati vaš kredit.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (476 ocjena)

Home » Kreditni kalkulator Erste