Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kreditni kalkulator Pbz

Kreditni kalkulator Pbz

Pojmovi koje čujemo u bankama su nam često nerazumljivi i puno puta se pitamo što nešto znači i kako banka uopće može procjeniti jesmo li sposobni za kredit ili nismo. Tu u priču ulazi kreditni kalkulator Pbz, koji nam omogućuje lakše informiranje u vezi mjesečnih obaveza na koje se mi sami obavezujemo kroz ugovaranje određenog kredita. Ono što morate znati jest da je zaista vrlo lako upisati podatke koji nas zanimaju u kreditni kalkulator, tu je riječ o vremenskom roku otplate i konkretnom iznosu kredita koji vam je potreban. Kad to upišete, nakon tog kliknete za nastavak ili izračun, i podaci koji vas zanimaju će vam za koju sekundu biti ispisani. Odlično, zar ne? Ona prva bitna informacija koja vas zanima je tu, na vrlo jednostavan način.

Besplatno izračunajte troškove kredita kroz kreditni kalkulator Pbz

Kako biste koristili kreditni kalkulator Pbz nemorate biti klijent neke određene banke, i sve što vam je potrebno jest dobra internetska veza i laptop, mobitel, tablet, što god koristili. Korištenje kreditnog kalkulatora Pbz je potpuno besplatno, nema naknada za korištenje. Kreditni kalkulator služi osnovnim informacijama, da vi dobijete malo jasniju viziju troškova i da možete lakše isplanirati kredit.

Koje informacije nudi kreditni kalkulator Pbz?

Kroz uslugu koju nudi kreditni kalkulator Pbz, korisnik na vrlo brz način dolazi do informacija o troškovima kao što su mjesečni anuitet, efektivna kamatna stopa, ukupna kamata, itd. To su osnovne informacije koje su za početak planiranja kredita vrlo bitne jer vi u startu na jednostavan način možete saznati da li možda trebate razmisliti o tome koji kredit najbolje odgovara vašoj trenutnoj situaciji i koji rok otplate je za vas najpoželjniji i najpraktičniji.

Kreditni kalkulator Pbz- izračun bez obaveza

Vaš izračun kroz kreditni kalkulator Pbz je bez obaveza i služi informiranju, a pritom ste u potpunoj diskreciji. Kreditni kalkulator Pbz možete koristiti u udobnosti vašeg doma, na pauzi u sklopu posla ili dok sjedite u kafiću i ispijate kavu. Nakon tog, ukoliko odlučite da su vam iznosi mjesečnih troškova koje ste dobili izračunom kroz kreditni kalkulator Pbz u potpunosti prihvatljivi, možete dogovoriti razgovor u vašoj banci i na lakši način možete ispregovarati za sebe povoljnije uvjete kreditiranja.

Kreditni kalkulator Pbz i vrste kredita

Kreditni kalkulator Pbz se može koristiti za izračun stambenih kredita, gotovinskih kredita, nenamjenskih kredita, itd. Usluga je iznimno šarolika i prilagođena potrebama svih klijenata koji imaju u planu ugovarati kredite, a prvo se žele isključivo samo informirati bez odlaska u banku.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (451 ocjena)

Home » Kreditni kalkulator Pbz