Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti erste

Nenamjenski krediti erste

Život se jako ubrzao, a Internet ga svakim danom sve više ubrzava. Danas sve kredite možete zatražiti i dobiti online. Na službenim web stranicama nenamjenski krediti erste sa samo nekoliko klikova možete realizirati kredit oko kojega ste nekada gubili dane i tjedne. Nema gnjavaže, čekanja u redovima, sve je postalo lako. Na istom mjestu imate i kreditni kalkulator, pa unaprijed možete izračunati i kamate i mjesečnu ratu otplate kredita i rokove do kojih idu vaše mogućnosti, nenamjenski krediti erste su vam nadohvat ruke, a kada je kredit odobren, iznos kredita se isti čas prebacuje na vaš tekući račun. Online nenamjenski krediti erste su ostvarivi iz vašeg vlastitog doma.

Gotovinski kredit u eurima – nenamjenski krediti erste

Pri traženju kredita uvijek trebate voditi računa o svojim potrebama i mogućnostima, a prema tome odlučujete i je li euro kredit za vas i vašu situaciju najpovoljniji i najisplativiji, a možda ga možete i najbrže i najlakše realizirati. Gotovinski kredit u eurima na možete dobiti bez dodatnih instrumenata osiguranja, bez naknade za troškove obrade kredita, na rok otplate do deset godina, što su sve povoljni detalji za vašu odluku o euro kreditu, A moguće je ugovoriti i prijevremenu otplatu bez dodatnih troškova. Ako ste stalni klijent nenamjenski krediti erste vam maksimalno idu na ruku.

Nenamjenski kredit u eurima – nenamjenski krediti erste

Ako odaberete Erste gotovinski kredit u eurima, potpisujete kreditni ugovor uz valutnu klauzulu u eurima, ali i ovaj kredit dobivate bez naknade za troškove obrade kredita, a uz online zahtjev, prolazite još povoljnije. Na Erste gotovinski kredit se sve možete dogovoriti, imate izbor između fiksne ili promjenjive kamatne stope, mogućnost ugovaranja opcije prijevremene otplate bez dodatnih troškova. Naravno, ako trebate devizna sredstva, izabrat čete kredit u eurima., a rok otplate se kreće od tri do deset godina, ovisno o iznosu kredita i vašim mogućnostima otplate mjesečnih rata. Možete i sami napraviti izračune na kreditnom kalkulatoru ili konzultirajte svog kreditnog savjetnika.

Gotovinski kredit za umirovljenike – nenamjenski krediti erste

Kada ste u mirovini uvijek mislite da vam je kredit nedostupan, ali zo baš i nije tako. Erste gotovinski kredit za umirovljenike je isplaniran baš za tu skupinu građana, jer i oni su vrlo često u situaciji da hitno trebaju neki veći novčani iznos koji samo kroz kredit mogu pribaviti. Na Erste gotovinski kredit za umirovljenike će vam objasniti koje uvjete morate ispunjavati da bi vam kredit bio odobren: Kredit mora biti otplaćen do vaše 78 godine, osigurana vam je fiksna kamatna stopa tijekom cijelog perioda otplate, kredit mogu dobiti svi umirovljenici koji imaju mirovinu od 1 500,00 naviše i svi imaju mogućnost prijevremene otplate bez dodatnih troškova i dolazaka u banku.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (230 ocjena)

Home » Nenamjenski krediti erste