Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti PBZ

Nenamjenski krediti PBZ

Mnoge banke nude razne vrste kredita, a nenamjenski krediti PBZ banke spadaju među najpopularnije kredite na bankovnom tržištu. Razlog iznimne popularnosti leži u činjenici da se nenamjenski kredit PBZ banke može koristiti prema potrebama i željama korisnika uz duži period otplate i mogućnost odgode otplate do čak tri mjeseca. Ovakav kredit vam omogućuje jednostavan način kako doći do financijskih sredstava na bankovnom računu koje možete koristiti kako želite- bilo da podmirujete određena dugovanja, pokrivate poslovne troškove ili jednostavno imate troškove u privatnom životu koje morate rješavati na dulji period.

Nenamjenski krediti PBZ i jednostavni uvjeti kreditiranja

Nenamjenski krediti PBZ se mogu ugovoriti u bilo kojoj PBZ poslovnici, sve što je potrebno jest da ste punoljetna osoba i da imate registrirano prebivalište u Republici Hrvatskoj. Ukoliko ste strani državljanin, potrebno je da imate dozvolu boravka u Hrvatskoj i da na temelju toga boravite u Hrvatskoj najmanje 183 dana. Nakon tog, potrebno je da imate otvoren tekući račun u eurima u bilo kojoj banki jer će vam nakon odobrenja, nenamjenski kredit PBZ-a biti isplaćen putem gotovinske isplate. Kako je ovdje ipak riječ o bankovnom kreditu, potrebno je ispuniti i određenu dokumentaciju koja služi kao instrument osiguranja naplate u slučaju neotplaćivanja kredita. Tako da će vam biti potrebna izjava o zapljeni i zadužnica, oba dokumenta se moraju izdati od strane javnog bilježnika i moraju biti potvrđene od strane svih sudionika kredita. Sve preostale detaljne informacije možete dobiti u kontaktu sa bankom.

Nenamjenski krediti PBZ- način i rok otplate

Nenamjenski krediti PBZ imaju odličnu ponudu roka otplate kredita, naravno sve ovisi i o visini iznosa. Kako je riječ o bankovnom kreditu gdje postoje određena minimalna pravila koja se moraju poštivati, tako je neki minimalan rok otplate 13 mjeseci, a najduži rok otplate je 10 godina. Posebna je pogodnost što vi kao korisnik kredita birate dan u mjesecu kada plaćate svoju mjesečnu ratu nenamjenskog kredita PBZ, te ujedno i način otplate. Možete otplaćivati u jednakim mjesečnim anuitetima ili ratama, a također možete plaćati u anuitetima koji se postepeno povećavaju ili uz tzv., poseban obrok, sve ovisi o tome koje su vaše mogućnosti ili želje. Ukoliko se nađete u situaciji da ne možete platiti koju ratu, potrebno je da se javite banki što prije moguće i dogovorite odgodu otplate kredita, a u tom slučaju možete dobiti odgodu do čak tri mjeseca.

Nenamjenski krediti PBZ sa dodatnim osiguranjem

Nenamjenski krediti PBZ pokrivaju veliki raspon iznosa kredita, minimalni iznos koji se može ugovoriti u sklopu kredita jest 15000 kn sa rokom otplate minimalno 13 mjeseci. Najveći iznos koji možete zatražiti u sklopu nenamjenskog kredita PBZ jest 300 000 kn sa rokom otplate maksimalno 10 godina. No, dobro je znati da ukoliko zatražite  iznos koji je veći od 15000 eura, potrebno je da osigurate jednog kreditno sposobnog jamca. Ukoliko to ne možete, druga opcija  dodatnog osiguranja kredita jest  polica životnog osiguranja, napravite zalog na polici, koji ima vrijednost otkupa u visini minimalno 10 posto od vrijednosti kredita i da banka ima pravo raspolagati novcima od osiguranja u slučaju smrti korisnika kredita. Drugim riječima, banka ima pravo na vinkulaciju police osiguranja u korist kredita.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (593 ocjena)

Home » Nenamjenski krediti PBZ