Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti Zaba

Nenamjenski krediti Zaba

Sigurno ste se barem jedanput u svom životu našli u situaciji gdje niste imali dovoljno financijskih sredstava kako biste mogli financirati određene stvari ili riješiti određene situacije gdje vam treba više novca nego što u tom datom trenutku imate. Kako se ne bi više ponovila takva situacija za vas imamo odličnu ponudu nenamjenski krediti Zaba koji će vam omogućiti da sve riješite brzo i jednostavno. Uz nenamjenske kredite Zaba krenite već danas u realizaciju vaših ideja i planova.

Nenamjenski krediti Zaba – najbolja opcija nenamjenskog kredita

Zaba nudi pregršt opcija kredita za sve vrste građana i za sve prigode gdje bi im zatrebalo više financijskih sredstava nego što imaju u tom trenutku. Jedna od najboljih opcija koja odgovara svima su nenamjenski krediti Zaba. To je gotovinski kredit koji nema specifičnu namjenu što znači da ga možete primijeniti u bilo čemu, za koju god situaciju. Može se raditi o uređenju doma, kupnji novoga vozila ili egzotično putovanje s obitelji. Nenamjenski krediti zaba vam omogućuju raspolaganje s gotovinom i jednostavno financiranje svih vaših potreba te želja.

Nenamjenski krediti Zaba – brza realizacija i isplata kredita

Nenamjenski krediti Zaba su dostupni za sve građane koji su kreditno sposobni da ugovore navedeni kredit, no status klijenta nije obavezan. Banka vam nudi nenamjenske kredite u eurima. Za nenamjenske kredite Zaba nema naknade za obradu samoga kredita.  Dodatne prednosti nenamjenskih kredita Zaba što nude brzu i jednostavnu realizaciju kredita, što je veoma bitno kada vama treba pod hitno novac. Banka vam garantira brzu isplatu vašega kredita na vaš račun. Ujedno imate i m-zaba aplikaciju koja vam omogućuje praćenje otplate i broj preostalih rata koje su vam ostale za podmiriti. Sam proces ugovaranja nenamjenskih kredita Zaba je veoma jednostavan i brz, sve što trebate je odabrati koliki iznos kredita vam je potreban te odredite rok otplate koji vama najviše odgovara. Za svu potrebnu dokumentaciju koja će vam trebati za ugovaranje nenamjenskih kredita Zaba možete pronaći na njihovoj web stranici.

Nenamjenski krediti Zaba – ugovorite već danas vaš kredit

Zašto si ne bi omogućili brzo i lako rješenje za sve vaše probleme koje imate kao što su neplaćeni računi ili popravak automobila? Ili zbog čega si ne biste  priuštili nešto kao što je godišnji odmor ili selidba u novi stan? S nenamjenskim kreditom Zaba imate bezbroj mogućnosti kako ga primijeniti. Stoga ugovorite  već danas svoj nenamjenski  kredit Zaba i počnite ostvarivati vaše želje te rješavati sve vaše potrebe odmah.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (547 ocjena)

Home » Nenamjenski krediti Zaba