Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Numeratum jamstvo

Numeratum jamstvo

Građani se često nađu u situaciji da im treba kredit, ali obično nemaju jamca. Iako se kredit danas  smatra najpouzdanijim načinom financiranja, jamstvo često može biti prepreka ka realizaciji istog. Kako bi svojim klijentima olakšali dobivanje kredita, Numeratum jamstvo je jednostavan postupak kojim se to osigurava. U dogovoru s našom agencijom i uz vrlo brzu birokratsku proceduru bez problema za dobivanje jamstva za željeni kredit.

Zašto građani biraju Numeratum jamstvo?

Numeratum jamstvo već dugi niz godina klijentima olakšava cijeli postupak, omogućavajući da se kredit realizira bez ikakvih komplikacija ili čekanja. Na taj način, građani imaju mogućnost da u bilo kom trenutku kada im je potreban kredit a nemaju jamca, u svega par koraka postignu dogovor za Numeratum jamstvo. S višegodišnjim prisustvom na kreditnom tržištu kod specijaliziranih financijskih usluga, Numeratum jamstvo spada u najpopularniji na prostoru Hrvatske. Jamstvo kao vrsta garancije kod kredita znatno olakšava pristup financiranju pri čemu korisnici mogu odabrati različite kreditne modele. Uz vrlo laku proceduru i ugovor, Numeratum jamstvo čini dostupnijim ostvarenje željenog kredita.

Jednostavnije do kredita uz Numeratum jamstvo

Nesporno je da pristup financiranju danas postaje sve izazovnije, posebno za one građane koji žele financijsku uslugu, a da pri tom trebaju jamstvo kao sigurnost. Općenito gledano, jamstvo kao kreditna garancija spada u važan instrument s kojim se olakšava postizanje određenih financijskih ciljeva i ideja. Banka će vam uvijek ponuditi brojne kreditne olakšice po povoljnijim uvjetima, ako imate potrebno jamstvo. U tom smislu, Numeratum jamstvo daje vam apsolutnu pouzdanost, tako da ne morate brinuti u vezi s otplatom kredita ili u slučaju da se kod vas dogodi nešto neočekivano što bi poremetilo tokove otplate. Jednostavno rečeno, Numeratum jamstvo je tu za vas kako bi ispunili vaše najvažnije interese.

Numeratum jamstvo za sve vrste kredita

Zašto nepotrebno rizikovat, kada uz Numeratum jamstvo možete doći do potrebne sigurnosti. Na potpuno jednostavan način osiguravamo dolazak do kreditne garancije, odnosno jamstva. Naša jedinstvena usluga, Numeratum jamstvo bazira se na sigurnosti i pouzdanosti  kako bismo podržali klijenta u realizaciji svojih jedinstvenih financijskih planova. Osim jamstva za veće kredite,  Numeratum jamstvo možete zatražiti za bilo koju vrstu drugih kredita. Bez obzira da li je riječ o nenamjenskim ili gotovinskim kreditima, brzom kreditu ili kreditu za auto, Numeratum jamstvo olakšava cijeli postupak. Svim svojim klijentima nudimo najpovoljnije financijske usluge poput jamstva s ciljem da lakše dođu do realizacije željenog kredita. Naš ugled osigurava da financijska usluga jamstva bude među najboljim, kako bi svima omogućili potrebnu potporu koja će doprinijeti stabilnoj financijskoj budućnosti. Za realizaciju  kredita uz Numeratum jamstvo možete nam se obratiti i kontaktirati putem telefona ili e maila.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (395 ocjena)

Home » Numeratum jamstvo