Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Obročni krediti

Obročni krediti

Financijska pismenost u Hrvatskoj je na daleko nižim granama nego u ostalim zemljama Europske unije. Takva situacije ne iznenađuje nimalo, ali dobra je stvar što se posljednjih godina radi na poboljšanju iste. Važno je djecu od malih nogu naučiti kako pametno raspolagati s novcem i kako pritom uštedjeti. No financijska pismenost podrazumijeva i dublje razumijevanje financijskih pojmova, a jedan od osnovnih koji buni većinu klijenta jest razlika između mjesečnih anuiteta i otplate kredita na rate.

Što se krije iza mjesečnih anuiteta i otplate na rate?

Iako na prvu zvuče kao jedna te ista stvar, mjesečni anuiteti i otplata na rate itekako se razlikuju. Kod mjesečnih se anuiteta otplaćuje dio glavnice i kamate, a kod otplate na rate se prvo otplaćuje glavnica. Ovaj potonji model je često jeftiniji, ali i rjeđi zato što klijenti nisu svjesni svih mogućnosti.

Što su obročni krediti?

Otplata kredita na rate jednaka je obročnim kreditima. Obročni krediti omogućuju bolju racionalizaciju kućnog budžeta i raspodjelu sredstava. Temelje se na otplati kupljenog na rate  – što znači da će se klijent prije odlučiti za kupovinu novog TV-a ako isti može otplatiti u 12 rata nego ako ga mora platiti jednokratno. Najveća im je prednost što spadaju u nenamjenske kredita pa klijenti novac mogu potrošiti na štogod žele bez da im to financijska institucija uvjetuje.

Kakve obročne kredite nude banke?

Banke u svojoj ponudi imaju obročne kredite koji se temelje na maksimalno 36 rata bez kamata i naknada. Neke banke uvjetuju minimalni potrošeni iznos koji se može otplaćivati na rate. Jednako tako neke od banaka svojim klijenti u sklopu svojih proizvoda nude mogućnost odgode plaćanja od 30 dana. To je ono što se klijentima izuzetno sviđa jer u tih 30 dana mogu ravnomjernije raspodijeliti novac i dovesti kućni budžet u red.

Kakva je ponuda obročnih kredita u kreditnim kućama?

Osim banaka, obročne kredite u svojoj bogatoj ponudi imaju i kreditne kuće. One omogućuje svojim klijentima obročnu otplatu u skladu s njihovim potrebama. Oni kreiraju koliko im rata treba ne bi li otplatili kredit. Obročne kredite uzimaju za stvari za koje nije bilo mjesta u standardnom kućnom budžetu, a nisu ih u mogućnosti odjednom platiti kao što su raznorazna putovanja, slavlja, kupovina kućanskih aparata i slično.

Obročni krediti dostupni su preko interneta, dok su u bankama i dalje moraju dogovarati u poslovnicama. Klijenti ih mogu zatražiti na putu do posla, pauzi za ručak ili na kavi s prijateljima. Kompletna realizacija obročnih kredita ide online putem, što uvelike olakšava i ubrzava proces odobrenja zahtjeva. Samim time i novac na račun sjeda u najkraćem mogućem roku.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (406 ocjena)

Home » Obročni krediti