Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Odobrenje kredita

Odobrenje kredita

Odobrenje kredita bez namjene u HNB-u

Razmišljate o podizanju kredita bez namjene u HNB-u i zanima vas što sve trebate napraviti kako bi vam odobrili zahtjev za dobivanje ove vrste kredita. HNB u svojoj ponudi ima nekoliko tipova nenamjenskog kredita i na vama je da odlučite koji vam najviše odgovara. Nenamjenski krediti koji se najviše posuđuju u HNB-u su okvirni kredit i lombardni kredit.

Za odobrenje kredita bez namjene, točnije okvirnog kredita, morate imati redovita mjesečna primanja, o kojima će ovisiti iznos kredita koji možete podignuti. S druge strane odobrenje kredita koji se naziva lombardni, ovisi o tome da li imate kakvu pokretninu koju možete založiti kao osiguranje.

To može biti dionica, stambena ili neka druga štednja, polica osiguranja itd. Osim ova dva nenamjenska kredita, postoji i treća vrsta, a to su takozvani hipotekarni krediti. Za njihovo dobivanje morate založiti nekretninu zbog osiguranja. Osim nekakvih pokrića, morate također i zahtjev ispuniti na pravilni način te dostaviti traženu dokumentaciju, kako bi mogli dobiti kredit.

Odobrenje kredita za zaposlene na određeno vrijeme

Mnogi ljudi imaju zaposlenje na određeno vrijeme i kao takvi predstavljaju rizičniju skupinu klijenata kreditorima. Naime, zbog nesigurnosti vezanih uz dugotrajnost mjesečnih primanja, ovim osobama je mnogo teže doći do kredita. S obzirom na navedeno, ove osobe žele znati što sve moraju napraviti kako bi im šanse za odobrenje kredita bile veće.

Naime, bitno je da znaju da HPB banka u svojoj ponudi kredita ima i kredit baš za takve osobe koje imaju zaposlenje na određeno vrijeme. Ovu vrstu kredita HPB nudi u individualiziranom obliku, tj. prilagođava se korisnikovim financijskim primanjima. Za odobrenje kredita za zaposlene na određeno vrijeme u HPB-u, potrebno je zadovoljiti određene jasno definirane uvjete.

Prvi uvjet se odnosi na to da rok otplate ne može biti ugovoren na razdoblje duže od trajanja ugovora o radu potencijalnog korisnika kredita. Također, potencijalni korisnik ne smije biti ovršenik, drugim riječima njegov bankovni račun ne smije biti blokiran. Osoba mora biti kreditno sposobna i mora imati radni staž duži od pola godine i to mora biti u kontinuitetu.

Odobrenje kredita bez HROK-a

Kao što mnoge osobe imaju zaposlenje na određeno vrijeme, tako se i mnoge osobe nalaze u DOR sustavu HROK-a. Tamo su dospjele jer nisu na vrijeme plaćali svoje ugovorene obveze prema kreditorima, bilo da je riječ o bankama ili nekoj drugoj vrsti kreditora. No, i takve osobe mogu doći do novog kredita, ukoliko zadovolje određene uvjete.

Odobrenje kredita bez HROK-a ovisi o nekoliko stvari. Prva stvar je ta da pronađete sigurnog kredita koji u svojoj ponudi ima kredite za koje nije potrebna evidencija HROK-a. Zatim morate pravilno i potpuno ispuniti zahtjev za dobivanje kredita, koji se najčešće kod takvih kreditora ispunjava putem online obrasca. Od vas se očekuje da u zahtjevu unesete svoje osobne podatke, poput imena, prezimena, adrese stanovanja itd. te da unesete podatke bankovnog računa na koji želite da se izvrši uplata odobrenog kredita.

To su jedini uvjeti koje morate ispuniti kako bi vaše šanse za odobrenje kredita bez HROK-a bile maksimalne. No, budite i kod ovakvih kredita odgovorni u otplati, jer vam se može dogoditi da zapadnete u novo dugovanje iz kojeg ćete se jako teško izvući.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (409 ocjena)

Home » Odobrenje kredita