Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

ostali krediti

Ostali krediti

Na kredit živi svaki drugi Hrvat, a najviše traže stambene, gotovinske i ostale kredite. Građani se najčešće zadužuju za kupovinu nekretnine, a u tome itekako prednjače ispred kolega iz drugih zemalja Europske unije. Naime, Hrvati se po broju nekretnina nalaze u samom vrhu Europe. Najpopularniji su krediti svakako stambeni, a rokovi otplate variraju od 10 do 30 godina. Takva vrsta kredita bazira se na nižim kamatnim stopama i visokim iznosima. Izdaje se u domaćoj ili stranoj valuti, ovisno o željama klijenata.

Stambeni kredit spada u namjenske kredite i kao takav se može iskoristiti samo u svrhu kupovine nekretnine, a manji dio se može iskoristiti u gotovini i to najčešće za adaptaciju doma.  S obzirom na visok iznos, najčešće zahtjeva jamca ili sudužnika koji podiže kreditnu sposobnost klijenta.

Gotovinski krediti: Financijska injekcija za spas hitne situacije

Ostali krediti koji su iznimno popularni su gotovinski krediti. Njihov rejting raste iz dana u dan raste prvenstveno zato što klijentima daju otvorene ruke. Novac mogu potrošiti na štogod žele bez da im financijska institucija uvjetuje namjenu. Takvi se krediti najčešće koriste za spas u zadnji čas, osobito otkad su kreditne kuće na tržište plasirale kredite koji se isplaćuju u samo 24 sata od podnošenja zahtjeva.

Online krediti: Krediti novih generacija koji štede novac i vrijeme

U posljednje su vrijeme sve traženiji i online krediti. Među ostalim kreditima ističu se online krediti čija kompletna realizacija ide preko interneta. Klijent ne mora ni dolaziti u poslovnicu već sve može srediti u nekoliko klikova mišem. Dokumentacija je svedena na osnovne dokumente, osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa. Tako je kad su u pitanju kreditne kuće, dok je kod banaka moguća samo podnošenje zahtjeva online putem, a realizacija se i dalje odvija u poslovnicama.

Lombardni krediti: Krediti kojima štednja podiže vrijednost

Osim gotovinskih kredita u ostale kredite, osobito ono nenamjenske spadaju i lombardni krediti. Oni se temelje na depozit koji pak služi kao osiguranje da će se kompletan dug vratiti. U instrumente osiguranja odnosno sigurnog povrata novca spadaju  stambena štednja, oročena štednja, polica životnog osiguranja i razni novčani fondovi. Jedna od najvećih prednosti ove vrste kredita leži u tome što je ona sama sebi jamac – odnosno štednja je svojevrsna garancija otplate samog kredita. Mnogima je to iznimno bitno jer u cijelu priču oko podizanja kredita ne žele uvlačiti druge ljude.

Jednako tako ustupanjem štednje na korištenje banci, klijenti mogu ostvarivati prinos u obliku dividende ili pak kamate.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (605 ocjena)

Home » Ostali krediti