Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Otp banka element

Otp banka element

Otp banka element je uvjerljivo najmodernija usluga u ponudi banke, te svojim korisnicima omogućuje da uz napredno internet bankarstvo prate svoje financije.  Uz povoljnu naknadu Otp banke element usluga koja svim poslovnim korisnicama omogućuje lakše poslovanje, potpuni uvid u stanje euro i deviznih računa, zadavanje naloga prema inozemstvu, odabir dana izvršenja naloga, potpuni uvid u oročenja, akreditiva, jamstva, ovlasti i kredite, uvid u obračunate naknade, možete također kreirati predloške, zadavati individualne naloge i zbrojne naloge za plaćanja unutar zemlje, izmjenjivati naloge, itd. Ovakav način Internet bankarstva vam omogućuje da na neki način budete sam svoj bankar i uistinu ako nema nekog posebnog razloga, vi uistinu nemate potrebe odlaziti u poslovnicu jer sve možete odraditi iz udobnosti vlastitog doma ili omiljenog kafića jer sve što vam treba jest laptop i dobra internetska veza.

Otp banka element i uvjeti korištenja

Otp banka element je internetski servis koji je predviđen za poslovne korisnike, neovisno o tome radi li se o obrtu, tvrtki ili nekom manjem poduzeću. Svaka punoljetna osoba koja je vlasnik određenog poslovnog subjekta u Hrvatskoj može postati korisnikom Otp banke element ukoliko ima otvoren euro račun u banci s kojim vrši poslovanje te je potrebno samo predati potpisani zahtjev s kojim potvrđujete točnost svih navedenih podataka o vašem poslovnom subjektu.

Može li se Otp banka element koristiti na MAC OS X operativnom sustavu računala?

Naravno, Otp banka element se može koristiti na bilo kojem operativnom sustavu računala uz pomoć PKI USB stick-a, tokena ili smart kartice. U slučaju da koristite MAC OS X operativni sustav, biti će vam potreban Otp token. Svaki korisnik ima pravo birati hoće li koristiti element smart karticu, Otp token ili PKI USB stick, svaki od tih uređaja sadrži šifrirane podatke o vlasniku uređaja i omogućuju vam brzo i jednostavno korištenje Otp banke element. Nakon što se odlučite za jedan od navedenih uređaja, banka će vam pripremiti vaš instalacijski paket koji možete preuzeti u nekoj od poslovnica ili vam može biti dostavljeno na adresu koju navedete putem dostavnih službi. Vaš navedeni instalacijski paket će sadržati vaš željeni uređaj, cd za instalaciju i upute, te ukoliko ste se odlučili za element smart karticu, dobiti ćete i čitač za smart kartice.

Otp banka element i knjigovodstveni servis

Otp banka element ima posebnu uslugu kreiranu za poslovne korisnike koji vrše usluge knjigovodstvenog servisa. Uz element Internet bankarstvo, vaše poslovanje i usluge će biti još jednostavnije i brže. Kroz Otp banku element možete imati potpuni nadzor nad financijskim poslovanjima, jednostavnije možete pregledati sva poslovanja i ispisivati izvode za račune vaših klijenata, te sva poslovanja obavljati uz puno povoljnije naknade. Također, bez da odlazite u banku i čekate svoj red tko zna koliko dugo, možete obavljati platni promet za vaše klijente brzo i efikasno putem Otp banke element internet bankarstva. Nužno je da vi i klijent imate aktivne usluge Otp banke element, a dodatno ugovaranje usluge Knjigovodstveni servisi neće značiti i dodatne troškove ni za vas niti za klijenta.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (630 ocjena)

Home » Otp banka element