Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka Hrvatska

OTP banka Hrvatska

Živimo u virtualnom svijetu i danas Internet bankarstvo nije više luksuz ili povlastica rijetkih, nego je takav online način rukovanja vašim računima i bankarskim uslugama postao potreba i nužnost svih klijenata  OTP banka Hrvatska. Ako još nemate ugovorenu uslugu Internet bankarstva, zadnji je čas da to učinite, jer ćete tako učiniti uslugu sami sebi. Internet bankarstvo štedi vaše vrijeme, novac i živce, ubrzava i pojednostavljuje sve vaše novčane transakcije, olakšava kompletan platni promet po svim vašim računima i omogućava vam uvid u stanje svih vaših računa u svako doba dana i noći i sve to iz udobnosti vašeg doma. Kroz Internet bankarstvo vaša OTP banka Hrvatska dolazi k vama.

Gotovinski krediti – OTP banka Hrvatska

Najpopularnija i najtraženija vrsta kredita su oni nenamjenski, gotovinski krediti koje možete trošiti prema vlastitim potrebama i planovima. Naravno, OTP banka Hrvatska daje prilično široku paletu nenamjenskih gotovinskih kredita, pa je najbolje da se dobro informirate, prije nego izaberete određeni kredit koji je baš po mjeri vaših potreba i mogućnosti. Informirati se možete kod bankarskog savjetnika OTP banka Hrvatska ili online, na službenim web stranicama OTP banka Hrvatska, gdje također možete postavljati pitanja bankarskim stručnjacima ili možete i od korisničke službe zatra žiti potrebnu pomoć.

Klik krediti OTP banka Hrvatska

Ako vaša redovna mjesečna primanja dobivate preko vašeg računa OTP banka Hrvatska vi ste klijent OTP banke i možete zatražiti Klik kredit. Klik bukvalno znači odmah. Jednostavnije i brže ne može biti, praktično jednim klikom dobivate zatraženi kredit.  Klik kredit je gotovinski kredit, koji zatražite online putem, online se odobrava i isplaćuje se direktno na vaš tekući račun. Sami birate iznos kredita po mjeri svojih potreba i mogućnosti, sami birate rok OTPlate i visinu mjesečne rate koju možete izračunati na kreditnom kalkulatoru. Ako vam zagusti, OTP banka Hrvatska vam omogućava naknadno mijenjanje načina i vremena OTPlate, sve se možete dogovoriti.

Gotovinski krediti za umirovljenike – OTP banka Hrvatska

Posebna kategorija klijenata OTP banke su građani koji svoju zasluženu mirovinu dobivaju preko svog računa u OTP banka Hrvatska. Umirovljenici mogu dobiti gotovinski nenamjenski kredit na rok OTPlate od jedne do pet godina, ako su kreditno sposobni. Krediti za umirovljenike u OTP banka Hrvatska su uvijek oslobođeni troškova obrade kredita i sa fiksnom kamatom na cijeli rok OTPlate, a cjelokupni iznos kredita se isplaćuje na vaš tekući račun. Ako ste umirovljenik i ne dobivate mirovinu preko OTP banka Hrvatska, a trebate kredit, možete dobiti kredit uz obvezu prijenosa vaših primanja na tekući račun OTP banka Hrvatska, najkasnije u roku od tri mjeseca.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (516 ocjena)

Home » OTP banka Hrvatska