Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka Internet bankarstvo

OTP banka Internet bankarstvo

OTP banka u svojem dugom nizu poslovanja s klijentima diljem cijelog svijeta uvijek je bila spremna na inovacija. Kada je svijet polako kretao prema digitalizaciju u punom smislu riječi, tako je i OTP predstavio ideju svog Internet bankarstva kako bi njegovi klijenti mogli iskoristiti prednosti novih tehnologija. OTP banka Internet bankarstvo danas pruža klijentima OTP-a brz i efikasan način plaćanja računa, transakcija i ostalih bankovnih zadataka u svega par klikova. Internet bankarstvo služi i za ugovaranje kredita i ostalih usluga matične banke. OTP banka Internet bankarstvo danas je neizostavni dio ponude OTP banke, a zadovoljni klijenti sve više stvari obavljaju putem Internet bankarstva.

OTP banka internet bankarstvo – zašto postati klijent OTP-a?

OTP banka počela je svoj razvoj kao nacionalna štedionica Mađarske sredinom prošlog stoljeća, a danas je simbol profesionalnog poslovanja u srednjoj Europi. OTP banka nudi povoljne kamate za kredite, transparentno poslovanje i siguran odabir za sve oni se tek upuštaju u svijet financija. Klijenti OTP-a u Hrvatskoj imaju niz poslovnica i bankomata na raspolaganju, a OTP konkurira najboljim bankama u Hrvatskoj.

OTP banka Internet bankarstvo – pogodnosti

Kad je u pitanju OTP banka Internet bankarstvo imate lagani pristup svim svojim računima putem svog osobnog računala ili mobitela. Plaćanje računa također se može obaviti u svega par klikova, a informacije o dostupnosti pojedinih kredita i praćenje vijesti iz svijeta financija dano Vam je na ruke. OTP banka Internet bankarstvo okuplja sve što Vam treba iz svijeta financija na jedno mjesto. Priključite se svijetu digitalnog bankarstva i prestanite trošiti vrijeme uzalud na obavljanje trivijalnih stvari. Posvetite se onome što volite, a transakcije obavite u par minuta. OTP banka Internet bankarstvo je dostupno svakom novom klijentu OTP banke.

OTP banka Internet bankarstvo – klijentima omiljeni dio bankarstva

Zadovoljni klijenti služe se OTP banka Internet bankarstvom kako bi pokratili vrijeme koje troše na obavljanje bankarskih poslova i hvale Internet bankarstvo kao pouzdano, brzo i povjerljivo. Plaćanje računa na kraju mjeseca – OTP banka Internet bankarstvo; slanje novaca drugom članu obitelji – odgovor je OTP banka Internet bankarstvo. Lakoća obavljanja zadataka, kao i brzina, navele su anketirane korisnike da upravo to navedu kao najbolji dio bankovne ponude. Vijesti iz svijeta financija samo su bonus dodatak. Iskusite i Vi iz prve ruke pogodnosti Internet bankarstva. Neovisno o tome sviđa li Vam se najviše ekspresno plaćanje računa, brze transakcije, vijesti iz svijeta financija ili dogovaranje kredita, OTP banka će Vam dati sve bitne informacije koje Vas zanimaju. Internet bankarstvo Vas čeka!

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (401 ocjena)

Home » OTP banka Internet bankarstvo