Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Otp banka Karlovac

Otp banka Karlovac

Otp banka Karlovac je suvremena banka koja posluje na posve kreativan i moderan način. Među prvima uvodi online bankarstvo, sms informacije, telefonsko bankarstvo i program vjernosti, te još mnogo drugih pogodnosti za svoje klijente. Korisnik Otp banke Karlovac može također iskoristiti program pogodnosti OTpetica gdje sa mnogobrojnim partnerima Otp banke u Karlovcu može iskoristiti mnoge popuste koje je banka ugovorila. Kroz godine poslovanja, razvili su mnoge kreativne načine kako omogućiti klijentu da uvijek ima odličnu uslugu na nivou i da se uvijek osjeća poštovano. Na iznimno konkurentnom bankovnom tržištu, Otp banka je 4.banka u Hrvatskoj po veličini, što itekako govori samo za sebe.

Otp banka Karlovac- kvalitetna ponuda usluga za svakog klijenta

Konstantni napredak poslovanja je omogućio Otp banka Karlovac da razvije kvalitetnu ponudu za svakog klijenta, bilo da je građanin zaposlen kod poslodavca ili samostalni poduzetnik. Kao građanin, u Otp banci Karlovac možete koristiti mnoge usluge, otvoriti samo tekući račun bez nekih većih obaveza ili možete iskoristiti neki od Otp paketa koji vam omogućuju da u jednom paketu za koji plaćate određenu mjesečnu naknadu. Paketi su kreirani prema statusima klijenata i njihovim potrebama, od Otp standard preko Otp Senior do Otp Standard Plus za građane. Svaka od tih usluga, kao vođenje tekućeg računa, izdavanje kartica, ugovaranje prekoračenja računa i ostalo, zasebno ima svoju cijenu i kada sve skupite i zbrojite, isplativo je koristiti određeni paket gdje dbivate više usluga odjednom za jedinstvenu cijenu.

Otp banka Karlovac i leasing

Jedna od popularnijih usluga Otp banka Karlovac jest upravo Otp leasing, osnovan 2006.godine u Mađarskoj i spada među najjače leasing tvrtke u Mađarskoj. Sama bit leasing tvrtke je poslovanje kroz dugoročni najam osobnih vozila, plovila, radnih strojeva, poljoprivrednih strojeva, mehanizacije, medicinske opreme i ostalih strojeva. Dugoročni najam se može ostvariti kroz operativni ili financijski leasing. Najčešće se financiranje određuje na 5 ili 7 godina, sa učešćem 20 %  a kako  leasing istekne, odnosno bude otplaćen, klijent može potpuno preuzeti  predmet leasing-a i postati vlasnikom istog , može također nastaviti najam ako želi, zamijeniti za neko drugo vozilo ili stroj, eventualno vratiti objekt leasing-a banki.

Otp banka Karlovac krediti

Otp banka Karlovac kontinuirano radi na jačanju ponude kredita za svoje trenutne i buduće klijente, stoga u svojoj ponudi ima i poseban Klik kredit, koji je specifičan upravo po tome što se zahtjev za Klik kreditom, može predati jedino putem online aplikacije. Radi se o gotovinskom kreditu Otp banke Karlovac koji mogu zatražiti svi građani Republike Hrvatske koji su kreditno sposobni i imaju minimalno 21.godinu. Također, potrebno je da imate status klijenta u Otp banki, no ukoliko to nije slučaj, možete naknadno zatražiti  status klijenta u roku 3 mjeseca. Klik kredit može biti zatražen u iznosu kod maksimalnih 10000 eura s rokom otplate najviše 10 godina.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (208 ocjena)

Home » Otp banka Karlovac