Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka kontakt

OTP banka kontakt

OTP banka mari o komunikaciji sa svojim klijentima. Respektabilna OTP banka svoje poslovanje u Hrvatskoj sprovodi već preko 20 godina, a zadovoljni klijenti putem OTP-a izgradili su svoje poslove, započeli život u vlastitom stanu i investirali u lukrativne poslove. Takvi klijenti vjeruju svojoj matičnoj banci pa je komunikacija s bankom učestala i na obostrano povjerenje. OTP banka kontakt održava putem digitalne komunikacije ili komunikacije uživo u svojim poslovnicama. Ukoliko tražite kontakt za OTP banku najbolje da posegnete za jednom od opcija.

OTP banka kontakt – poslovnice na području cijele Republike Hrvatske

Ukoliko trebate OTP banka kontakt, možete ga ostvarili razgovorom sa zaposlenicima OTP-a u jednoj od mnogobrojnih poslovnica OTP banke čija je mreža obuhvatila cijelu našu zemlju. Za sve upite vezane uz financijsko poslovanje OTP banke možete se obratiti i osobnim bankarima koji će Vas uputiti u pravom smjeru. OTP banka kontakt ostvaruje sa svojim klijentima putem ovakve metode jer ona najbolje može pomoći klijentu. U razgovoru s bankarom lako je shvatiti pojedinačnu specifičnu situaciju kod svakog pojedinačnog klijenta. OTP banka dat će Vam odgovore na sva pitanja: od onih osnovnih koje Vas je sram pitati do specifičnih. Ukoliko imate bilokakva pitanja ovakvog tipa, kontakt s osobnim bankarom dat će Vam najjasnije odgovore i rješenja.

OTP banka kontakt – obavite Vaš upit putem interneta

Ukoliko Vas zanima nešto bazično i nije ništa urgentno u pitanju, takva pitanja možete ostaviti i putem interneta. Današnje bankarstvo duboko je uronjeno u digitalno poslovanje stoga upiti klijenata brže se odrađuju putem digitalnih metoda. OTP banka kontakt putem interneta brza je solucija da biste dobili odgovore u vezi vašeg kredita, trenutno stanje u svijetu financija ili drugo. Konktakt banke i klijenata nikada nije bio brži kao danas, stoga se ljudi češće odlučuju za ovakav način kontaktiranja matične banke.

OTP banka kontakt – upiti o kreditima i ponudama – i o svemu ostalome

Vaši upiti o kreditima najčešća su tema svih upita koji dolaze do banke. OTP banka kontakt vrijedi za sve vrste upita – krediti, trenutne ponude u banci, stanja na računu i validnost kartica. Kontakt možete obaviti putem informiranja u jednoj od poslovnica OTP banke ili se javiti digitalnim putem s Vašim upitom. Gdje god se nalazili u Republici Hrvatskoj, poslovnica OTP banke bit će Vam blizu, a za sve ostalo tu je digitalna komunikacija koju OTP njeguje već dugi niz godina. Informirani klijent je zadovoljni klijent stoga OTP banka kontakt s klijentima njeguje i podržava.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (616 ocjena)

Home » OTP banka kontakt