Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Otp banka krediti za blokirane

Otp banka krediti za blokirane

Dolazak do novčanih sredstava putem kredita može biti korisno u različitim fazama života, jer u određenim prilikama to omogućava izlazak iz raznih problema, između ostalog i pokrivanja troškova. Međutim, jedan od sve češćih problema s kojim se građani susreću je prevelika prezaduženost koja premašuje njihove ekonomske mogućnosti. Kako bi pored postojećeg zaduženja riješili trenutne financijske probleme, jedan od načina su OTP banka krediti za blokirane. Nema sumnje da je njihova funkcionalnost neupitna za one ljude koji imaju veće probleme zbog postojećih zaduženja ili prezaduženosti. U svoju ponudu OTP banka na raspolaganje uvrstila je više varijanti kredita za blokirane koji se lako mogu OTPlatiti i tako pomoći da se oslobodite duga.

Što su OTP banka krediti za blokirane?

OTP banka krediti za blokirane dizajnirani su za potrebe korisnika i kao jedinstvena alternativa smatraju se vrlo pristupačnim jer korisnici mogu podmiriti svoja dugovanja. Blokirani građani zbog neizmirenih dugovanja ne mogu pristupiti sredstvima na svom tekućem računu sve dok ne podmire svoja dugovanja. Kako bi izašli iz takve situacije, OTP banka krediti za blokirane namijenjeni su u svrhu rješavanja nepodmirenih dugova. Od dokumentacije potrebno je dostaviti one osnovne, a ako je u pitanju veći iznos treba priložiti i dodatne. OTP banka krediti za blokirane se isplaćuju za samo 15 minuta od podnošenja zahtjeva, odnosno odobrenja.

Zašto su OTP banka krediti za blokirane među najtraženijim?

Osnovni troškovi života odavno premašuju prosječnu mjesečnu zaradu građana, zbog čega su dugovanja u porastu. No, s druge strane već blokirani građani su u mnogo većem problemu, jer zbog postojeće blokade ne mogu doći do novog kredita, a banke im ne žele dati odobrenje. OTP banka krediti za blokirane, kao što i sam naziv govori dizajniran je u svrhu da pomogne građanima koji ne vide izlaz iz trenutne situacije, jer kod drugih banki nemaju mogućnost za dobivanje sredstva.

Iako danas postoji veoma konkurentno kreditno tržište, to ne znači da blokirani građani imaju puno izbora. To ujedno donekle može otežati izlaz iz dugovanja, jer mnoge banke blokiranim građanima ne izlaze u susret po pitanju odobrenja zahtjeva. Ako se već nalazite u blokadi i pokušavate naći najjednostavnije rješenje, OTP banka krediti za blokirane mogu vam pružiti financijski odgovor koji tražite. Uz ovu varijantu kredita imate pristup novčanim sredstvima, uz brzo odobrenje i minimalne uvjete.

OTP banka krediti za blokirane – Do brzog odobrenja uz online zahtjev

I pored velikog broja financijskih i kreditnih institucija, OTP banka nalazi se među najpouzdanijim, jer omogućava sigurnu uslugu. OTP banka krediti za blokirane su fleksibilno financijsko rješenje namijenjeno svim prezaduženim građanima, jer je zahtjev moguće podnijeti online. Jednostavna prijava putem interneta i odobrenje za nekoliko minuta omogućava da do gotovine dođete bez čekanja i bez kompliciranog birokratskog postupka.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (195 ocjena)

Home » Otp banka krediti za blokirane