Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka krediti

OTP banka krediti

U moru banaka i financijskih stručnjaka i poslovnjaka nije lako naći onog za sebe. OTP banka pruža Vam siguran izbor, a dugogodišnje iskustvo rada u Hrvatskoj stavile su OTP banku na vrh svih ljestvica. Uz OTP, Vaše financije su u pravim rukama, a kad je kredit u pitanju, niste mogli bolje pogoditi. OTP banka krediti omogućit će Vam što god Vi poželjeli. Ako je to neko luksuzno putovanje? Ili možda skupocjena stvar? Možda je u pitanju vjenčanje? Što god bilo, OTP banka krediti pomoći će Vam da ne brinete o novcu. Krediti svih vrsta mogu se naći u OTP-u, od manjih do velikih, od nenamjenskih do namjenskih. OTP je kreditnim poslovanjem izgradio poslovnu strukturu diljem Republike Hrvatske i nikada nije lakše bilo doći do novca.

OTP banka krediti – Isplati li mi se dizati kredit sada?

Nevisno o tome jeste li student, mlada osoba, zrela osoba, roditelj ili umirovljenik OTP banka krediti su za Vas i naravno da možete podići kredit. OTP banka ima posebne ponude kredita za određene dobne skupine ovisno o kojem se kreditu radi. Obzirom da ju u pitanju ovlaštena kreditna kuća OTP banka siguran je izbor za ugovaranje kredita. Ukoliko imate potrebu podići kredit, OTP banka sigurno ima rješenje za Vas, a odgovor na ovo pitanje svakako je “da” neovisno o tome tko pita.

OTP banka krediti – Kredit u vrijeme koronavirusa? Da ili ne?

Kad je u pitanju situacija svjetske pandemije mnogi su odgodili ulazak u bilokakav dogovor. To ne ide samo banke već bilo kakve dogovore. Za postojeće klijente uveden je čak i moratorij na kredite kako bi sustav izašao u susret građanima. OTP banka krediti, ukoliko su Vam odobreni, nisu posebno uvjetovani koronavirusom. Dapače, u ovakvo vrijeme kredit je traženiji. Cijene nekretnina su pale, opća ekonomija otišla je u nekom novom smjeru. Posjedovati novce u zadanom trenutku nije loše. SItuacija s koronavirusom nije naškodila kreditnim sustavima stoga podizanje kredita u ovo vrijeme neće za Vas donjeti nenadane poteškoće.

OTP banka krediti – rješenje za sve situacije

Neovisno o tome zbog čega Vam treba kredit, OTP Vam je na usluzi. Možda je u pitanju stambeni kredit, kako biste napokon započeli svoj život i odveli Vašu djevojku u bračne vode kako spada. Možda Vam je potreban kredit jer se dijete rodilo i stotinu novih troškova došlo je na red u ovom trenutku. Kći ima vjenčanje i želite joj priuštiti bogato i raskošno vjenčanje? Ili Vam je možda dosta obitelji i svojte i sve što želite je malo vremena provesti sa svojom ženom negdje na drugoj strani zemaljske kugle? Za sve to OTP banka krediti su Vam na raspolaganju. Ne maštarite više o takvim prilikama, uzmite stvari u svoje ruke i proživite život kako ste naumili. OTP banka krediti tu Vam mogu samo dati vjetar u leđa.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (384 ocjena)

Home » OTP banka krediti