Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka radno vrijeme

OTP banka radno vrijeme

OTP banka je u svojim uslugama fleksibilna i već, prema vrsti naših usluga koje koristite ima i fleksibilno radno vrijeme. Svim našim korisnicima omogućavamo Internet bankarstvo. Svi korisnici koji sa OTP bankom ugovore uslugu Internet bankarstva, tu uslugu mogu koristiti od 0 – 24h. dakle Internet bankarstvo je dostupno stalno i nije ograničeno realnim radnim vremenom. Internet bankarstvo olakšava život korisnicima OTP banke, a našim službama pojednostavljuje obradu podataka i svi smo na dobitku. Ušteda vremena i živaca, brzina dobivenih usluga, realan uvid u stanje vašeg računa u svakom trenutku, to su sve veliki benefiti i još vas nije briga za radno vrijeme.

Realno radno vrijeme – OTP banka radno vrijeme

Ako trebate klasične bankarske usluge, u OTP banku morate doći u realnom vremenu koje se zbog kojekakvih razloga može mijenjati, stoga se na vrijeme obavijestite o mogućim promjenama. Za bilo kakav rad u realnom vremenu OTP banka radno vrijeme je uvijek istaknuto na vidnom mjestu na ulazu u banku.Za veliki broj takvih bankarskih usluga možete i telefonom ugovoriti savjetovanje sa svojim osobnim  bankarom, pa i tako štedite vrijeme. Realno radno vrijeme OTP banke ne mora biti isto za sve poslovnice, pa na vrijeme provjerite kada vaša poslovnica radi. Korisno je znati i koja je slijedeća OTP poslovnica vama najbliža.

OTP bankomati 0 – 24h – OTP banka radno vrijeme

Naši bankomati također nisu ograničeni realnim radnim vremenom. OTP bankomate naši korisnici mogu koristiti od 0 -24h. Ako ste korisnik i klijent OTP banke i često dižete gotovinu na bankomatu, onda koristite OTP bankomate čije je radno vrijeme od 0 -24h.  Koristite OTP bankomate, jer je to za vas najisplativije. Na internetu pregledajte mrežu bankomata OTP banke, nađite onaj vama najbliži i redovno ga koristite. Izbjegnite plaćanje skupih provizija drugim bankama koristeći bankomate svoje OTP banke. Čak i ako vam se žuri, radije se prošetajte do bankomata svoje banke, nego da rasipate svoj novac na provizije drugih banaka.

Promjene radnog vremena – OTP banka radno vrijeme

Za početak spomenimo zimsko i ljetno radno vrijeme, zatim različita vremena za pojedine poslovnice i na kraju, razne, povremene i privremene  okolnosti i mjere koje mogu utjecati na OTP banke i naše radno vrijeme. Velike poslovnice OTP banke imaju svoje radno vrijeme, manje poslovnice, na manje frekventnim mjestima imaju drugačije radno vrijeme. Ljetno i zimsko radno vrijeme imaju sve poslovnice OTP banke i o tim sezonskim promjenama radnog vremena sve naše korisnike i klijente uvijek obavještavamo na vrijeme. Isto tako, sve poslovnice OTP banke koje moraju promijeniti svoje radno vrijeme zbog nekih vanjskih okolnosti, na vrijeme postavljaju obavijest o promjenama na vidno mjesto.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (608 ocjena)

Home » OTP banka radno vrijeme