Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka Split

OTP banka Split

OTP banka Split aktivna je već dugi niz godina, a OTP grupa pomaže Splićanima u njihovim financijskim problemima i poslovima. OTP banka Split sinonim je za pouzdano poslovanje, transparentno kreditiranje i profesionalni pristup biznisu, a popularna banka samo je dobrim poslovanjem uspjela zaraditi takav opis. OTP banka Split pomaže Splićanima u njihovim kreditnim planovima i financijskim pitanjima. Postanite i vi dio OTP-a uz povoljne kamate i kredite i priuštite si jednostavnu banku koja ima odgovore na sva Vaša pitanja.

OTP banka Split – duga tradicija postojanja

OTP grupa posluje u Hrvatskoj već preko 20 godina, a Split su odabrali kao drugu lokaciju svog poslovanja u Hrvatskoj. Zagreb je uzeo primarno mjesto radi boljeg tržišta i veće populacije, no iz istog razloga je Split dospio na drugo mjesto. OTP banka Split počela je kao jedna poslovnica u Dioklecijanovom gradu, a danas broji preko 15 poslovnica u cijelom gradu. OTP banka Split našla je svoj put da u ovome gradu postane pouzdani i profesionalni financijski partner mnogih projekata, pomogne mnogim građanima i aktivno pomaže gospodarstvo Splita. Turistička karakteristika grada Splita također je ponukala OTP u Splitu da brzo raširi sustav internacionalnog podizanja gotovine putem OTP bankomata. OTP banka Split dugim nizom djelovanja u ovome je gradu postavila standarde za financijsko poslovanje, no isto tako potpomogla turizam i domaće poduzetništvo.

OTP banka Split – poticanje domaćih poduzetnika

Mađarska OTP banka u svojim godinama rada u Splitu potakla je brojne male i srednje poduzetnike putem svojih fondova i kredita. Turistički boom u poslijeratnom Splitu zahtijevao je goleme svote novaca kako bi se revitalizirao turistički sektor, a banke poput OTP-a odmah su vidjele potencijal u ovom gradu za budući turizam i investirali. Današnji Split predvodnik je hrvatskog turizma u Dalmaciji, s najviše turista i velikim protokom novaca, naročito u sezonskom razdoblju. Turizam Splita doživljava nagli porast nakon 2010. s hit serijom “Igra Prijestolja” koja privlači novi tip turista i puni sve kapacitete hotela i soba od Dubrovnika do Zadra. Festival elektroničke glazbe – Ultra također počinje poslovati u Splitu što donosi još prilika za poticaje. OTP banka Split prepoznala je ove projekte i dala svoj doprinos razvitku splitskog turizma.

OTP banka Split – s Vama kroz život

OTP banka Split posluje u Hrvatskoj već dugo, a OTP banka Split unikatan je primjer kako grad koji je spreman za razvoj može profitirati pomoću dobro organiziranog bankovnog biznisa. OTP je u Splitu prepoznao razne poduzetničke pothvate i pomogao u generalnom razvoju Splita u zadnjih 20 godina. Što možemo očekivati u budućnosti ostavljamo na maštu Splita i OTP-a.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (463 ocjena)

Home » OTP banka Split