Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Otp banka Zabok

Otp banka Zabok

Otp banka Zabok je kroz dugogodišnje poslovanje izgradila prepoznatljiv imidž provjerene kvalitete i brze usluge. Ono što što posebno krasi imidž Otp banke Zabok jest iznimna susretljivost zaposlenika koji znaju važnost kvalitetne i brze usluge, stoga kroz kontinuirane edukacije i seminare rade na unapređivanju kvalitete usluge kako bi održali zadovoljstvo svojih korisnika. Mnoge usluge Otp banke Zabok su svakom klijentu banke dostupne i putem internet bankarstva i mobilnih aplikacija, što pokazuje iznimnu usredotočenost banke da svojim klijentima omogući kvalitetnu i brzu uslugu u svako doba dana i bez obzira na to gdje se korisnik nalazi.

Otp banka Zabok predvodnik u suvremenom načinu poslovanja

Otp banka Zabok jednako kvalitetno uslužuje svakog klijenta, bez obzira imate li status građanina ili poduzetnika, vaša usluga je uvijek na najvišem nivou. Kako bi mogli obavljati financijske transakcije u svakom trenutku dana ili noći, te dobiti potrebne informacije o uslugama vaše banke, izgrađen je suvremeni informatički sustav i podrška koja vam omogućuje korištenje Internet bankarstva, te i posebna mobilna aplikacija pod nazivom Otp m-banking  koja je prilagođena mobitelima sa operativnim sustavima iOS i Android.  Uslužnost Otp banke Zabok nije stala samo na tome, već se razvilo i telefonsko bankarstvo za građane i sms info sustav koji vam također omogućuju da i bez interneta možete saznati osnovne informacije o vašem stanju na računu i ukoliko želite, možete obavljati potrebne novčane transakcije ukoliko želite.

Otp banka Zabok i pomoć u kući

Otp banka Zabok je razvila poseban sustav usluga koji korisnicima banke i određenih paketa omogućuje korištenje posebne usluge kućne asistencije, odnosno pomoći u hitnim i nepredvidivim situacijama, a odnosi se na popravke u kući ili stanu. Tu su uključeni vodoinstalaterski kvarovi, kvarovi električnih instalacija, bravarski popravci tipa kvar na bravi ili lom ključa, čak i u situaciji da ste izgubili ključ od stana ili poslovnog objekta, te niste u mogućnosti ući u objekt. Također su u hitne popravke uključeni i staklarske i stolarske usluge, u slučaju loma prozora ili vrata, te svi popravci vezani uz siguran boravak u kući ili stanu. Usluga  Otp banke Zabok je dostupna putem poziva na besplatni broj kontakt centra samo za korisnike banke na terenu cijele Republike Hrvatske, te naravno 24 sata na dan svih 365 dana godišnje.

Otp banka Zabok i pomoć na cesti

Otp banka Zabok je u suradnji sa partnerom ORYX razvila i uslugu pomoć na cesti, koja je dostupna klijentima banke, te korisnicima paketa Otp MiniNet i Internet. Usluga pomoć na cesti je dostupna u dva paketa pod nazivima Pomoć na cesti Classic i Pomoć na cesti Basic. Oba paketa su odlična ponuda Otp banke Zabok, s time da Classic paket sadrži širu paletu usluga u slučaju kvara ili prometne nezgode. Oba paketa omogućuju da putem poziva na besplatni telefon kontakt centra Otp Asistencije bilo iz Hrvatske ili inozemstva možete naručiti uslugu Pomoć na cesti u slučaju da vaše vozilo nije pokretno ili je nesigurno za vožnju. U sklopu obja paketa dobivate uslugu kontakt centra, popravka vozila, prijevoza vašeg vozila, te aplikaciju Putni anđeo koja vam u slučaju prometne nezgode, aktivira automatski poziv prema pozivnom centru Oryx asistencije.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (421 ocjena)

Home » Otp banka Zabok