Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka Zadar

OTP banka Zadar

OTP banka svoje dugogodišnje iskustvo rada u Hrvatskoj osiguralo je brzim širenjem broja poslovnica u čitavoj zemlji. Brzo je na red stigao i Zadar, peti najveći grad u Hrvatskoj. Zadar je bio meta OTP banci od samih početaka, a danas OTP banka Zadar nudi žiteljima Zadra brzi pristup kreditima i bankovnom poslovanju. OTP banka u Zadru omogućila je brojnim građanima brzi pristup novcu, kao i potakla brojne projekte na kulturnom, društvenom ili gospodarskom nivou. Čuveni Zadar danas raste brže uz veću konkurenciju na financijskom tržištu, a rast se nastavlja i dalje. OTP otvorio je brojne poslovnice u Zadru, a korisnici OTP-a svoj će bankomat naći u svakom kutku grada.

OTP banka Zadar omogućuje povoljne kredite za pokretanje poslova!

OTP banka u Zadru je predstavila svoje kreditne ponude za svakoga komu je potreban novac. Ukoliko imate poslovni plan za turističku sezonu u Zadru, a sve što Vam treba je čisti novac, ne brinite. UZ OTP banku Vaš poslovni plan postat će stvarnost, a turistička sezona sigurno će Vam donjeti profit. Kreditno poslovanje za poslove koji se bave turizmom obično su povezani s užurbanim procesima podizanja novca jer sezona je uvijek blizu, a vremena je uvijek malo za postaviti sve kako spada prije negoli dođu turisti. OTP banka Zadar zna za ovakve trendove pa ako se bavite turizmom možete biti sigurni da ćete u OTP-u naći na nekoga tko će Vas poslušati. Kredit će Vam omogućiti da Vaš posao krene u najkraćem mogućem roku, kao i brojanje profita.

OTP banka Zadar osigurava Vam pristup Vašem novcu!

OTP u Zadru ima bogatu mrežu bankomata i poslovnica kako biste uvijek imali pristup svojem novcu. Zadar je velik grad stoga je potrebna sposobna banka koja može takav grad pokriti kako bi svi ostali zadovoljni. Pokrivanje turističkog grada bankomatima nije samo zbog toga. Zadar je centar kulture, baština hrvatske povijesti i stoga iz godine u godinu privlači ogroman broj posjetitelja iz cijele Europe, a i iz svijeta. Turisti koji dolaze također podižu gotovinu na OTP bankomatima, a isto vrijedi i za korisnike OTP banke van Zadra koji kad dođu u ovaj grad imaju pristup svom novcu gdje god odšetali.

OTP banka Zadar s Vama kroz cijeli život!

OTP banka Zadar ozbiljni je pružač bankovnih usluga i pravi konkurent svim ostalim bankama. Uz ozbiljno poslovanje i stalnu brigu o svojim klijentima, OTP banka Zadar pravi je igrač u svijetu financija, a ozbiljnost i profesionalnost dovele su do  toga da je Zadar danas grad gdje se lako može doći do validnih kredita, grad u kojemu pokrenuti posao nije teško i grad koji ima banku koja razumije pojedinačne potrebe svojih klijenata. Pa bilo da je u pitanju otvaranje posla, kreditiranja radi kupovine stana ili nešto sasvim treće, s OTP bankom nećete pogriješiti. OTP banka Zadar poslovat će i dalje u profesionalnoj atmosferi i svojim radom obogatiti Zadar u svakom smislu.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (555 ocjena)

Home » OTP banka Zadar