Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka Zagreb

OTP banka Zagreb

Zagreb je najveći gospodarski centar Hrvatske pa nije ni čudo da je meta svih banaka za ovaj dio Europe. OTP banka, koja već desetljećima posluje u Hrvatskoj, Zagreb je odabrala kao svoju primarnu rezidenciju, a sve bitne stavke poslovanja OTP-a u Hrvatskoj obavlja se upravo ovdje. OTP banka Zagreb svojim klijentima omogućuje prilike koje se drugdje ne bi mogle ostvariti, a profesionalnim poslovanjem također je licencirana kreditna kuća u Hrvatskoj. OTP banka Zagreb nudi povoljne kredite, konstantne inovacije te prati trendove financijskog poslovanja danas.

OTP banka Zagreb – uz OTP do najboljih kredita

OTP banka Zagreb nudi građanima povoljne kredite neovisno o tome kakav je kredit u pitanju. Stambeni krediti osmišljeni su za duge staze za one koji si žele priuštiti novi dom. Krediti za auto daju se gotovo svakodnevno, a nenamjenski krediti preuzeli su veći dio posla u zadnje vrijeme. Kredit je nužda svakome od nas u nekome trenutku u životu. Uz današnji ritam novaca uvijek treba, a da biste si priuštili samo normalne stvari morat ćete podići kredit. OTP banka Zagreb nudi Vam rješenja za sve probleme. Novi stan? Nema problema! Novi auto? Nema problema! Luksuzno putovanje? Adaptacija stana? Adaptacija vikendice? Nema problema! Uz OTP banku svi Vaši planovi su ostvarivi. Zakoračite već danas u svijet OTP ponuda i odabire ono što Vi želite! OTP banka Zagreb ima način kako da dođete do ostvarenja svojih snova bez obzira o čemu se radilo.

OTP banka Zagreb – zadovoljstvo klijenata

OTP banka počela je svoje poslovanje u mladoj Republici Hrvatskoj skromno, no dugogodišnjim poslovanjem kod nas ostavila je iza sebe niz zadovoljnih klijenata koji i dan danas surađuju s OTP-om. Upravo je lojalnost građana dovela do činjenica da je OTP jedna od najjačih imena u bankarskom svijetu, a mreža poslovnica i bankomata koje se mogu vidjeti posvuda u Zagrebu samo su potvrda dobrog biznisa. OTP banka Zagreb smatra svojom najvećom investicijom u Hrvatskoj i konstatno ulaže u sve veće projekte. Priključite se i vi tisućama zadovoljnih klijenata OTP banke.

OTP banka Zagreb – pristupačnost

OTP banka u Zagrebu ima najveći broj poslovnica i bankomata kako bi se svi klijenti bez muke mogli odlučiti za OTP. Uz OTP nećete imati problem pristupanju svojem novcu. OTP bankomati prisutni su na svakom uglu, a poslovnice su dobro raspoređene po gradu kako biste uvijek imali jednu u blizini. OTP banka je svojim razvojem u Hrvatskoj dosegla razinu konstantne prisutnosti i igra veliku ulogu u financijskom poslovanju danas.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (301 ocjena)

Home » OTP banka Zagreb