Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

PBZ studentski kredit

PBZ studentski kredit

Bliži nam se vrijeme kada će budući studenti upisati svoje željene fakultete odnosno sveučilišta. Koliko god da su uzbuđeni studirati na fakultetu njihovih snova, većinu njih muči pitanje kako budu plaćali rate školarine. Zbog te činjenice, mnogi budući studenti nose u sebi stres koji im je posve nepotreban.  Kako bi im makli taj teret s leđa, za njih postoji idealna opcija u obliku PBZ studentski kredit.

PBZ studentski kredit – studirajte bezbrižno i lako

Za sve buduće studente nudi im se opcija PBZ studentski kredit koji im će omogućiti bezbrižno studiranje bez opterećenja kako će otplatiti školarinu svake godine. U banci se nude dvije opcije PBZ studentski kredit, Educa kredit i Erasmus Plus kredit. PBZ studenski kredit Educa namijenjen je za plaćanje školarine i troškova studiranja bilo u zemlji ili inozemstvu. Dok je PBZ studentski kredit Erasmus Plus za plaćanje školarine te ostalih troškova povezano uz studiranje na inozemnim fakultetima uključenima u samome Programu Erasmus Plus. PBZ studentski krediti mogu ugovoriti redovni i izvanredni studenti dodiplomskog, diplomskog, poslijediplomskog i specijalističkog studija na bilo kojem fakultetu ili sveučilištu. Korisnik PBZ studenski kredit može biti student koji nije zaposlen te mora imati kreditno sposobnog solidarnog dužnika. Isto tako PBZ studenski kredit može se koristiti i za plaćanje školarine privatne srednje škole, no korisnici moraju biti roditelji ili staratelji učenika.

PBZ studentski kredit – brzi proces realizacije kredita

PBZ studentski kredit je dostupan u hrvatskim eurima, na taj način je prilagođeno za studente koji planiraju studirati ovdje ili u inozemstvu. Sami određujete koliki iznos kredita treba u skladu s vašim potrebama. Te isto tako birate datum, način te vrijeme početka otplate PBZ studenski kredit. Ugovaranje PBZ studenski kredit je veoma jednostavan te brz proces koji vam garantira banka. PBZ studentski kredit možete ugovoriti u bilo kojoj poslovnici banke koja je vama najbliža. Za svu potrebnu dokumentaciju koja će vam biti potrebna za ugovaranje kredita možete pronaći na njihovoj web stranici.

PBZ studentski kredit – ulažite te u svoju budućnost

Svjesni smo činjenice da studentima nije lako, pogotovo kada im počnu ispitni rokovi krajem svakog semestra. U tom periodu ih vjerojatno ne budete vidjeli jer se zavuku u svoje sobe te kasno u noć uče kako bi prošli sve ispite koji su im se nanizali. Taj period im donosi veliki stres te zbog toga im ne treba još dodatni izvor stresa kao što je briga kako budu otplatiti sljedeću ratu školarine. Najbolje rješenje za njih je zato PBZ studenski kredit koji će im omogućiti bezbrižno studiranje. Jako je bitno ulagati u pametne stvari, a obrazovanje je jedno od njih. Zato ugovorite već danas svoj PBZ studentski kredit i promijenite svoj život na bolje.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (222 ocjena)

Home » PBZ studentski kredit