Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Poljoprivredni krediti

Poljoprivredni krediti

Bez sumnje, jedno od najčešćih pitanja kod poljoprivrednika je kako na pravi način financirati poljoprivredni projekt. Pravi pristup financiranju poljoprivrednog sektora jedan je od najčešćih prepreka s kojima se mnogi susreću. Krediti namijenjeni financiranju poljoprivrednog sektora od strane kreditnih kuća spadaju u važan element za razvoj. Omogućen pristup poljoprivrednim kreditima ključni je faktor za daljnji poticaj i poboljšanje.

Povoljni poljoprivredni krediti u ovim izazovnim vremenima imaju poseban značaj iz financijskog kuta. Za sektor poljoprivrede postoji širok raspon kreditnih usluga, a njihova glavna namjena je financiranje svih aktivnosti koje se odnose na poljoprivredu. Poljoprivredni krediti kreirani su kako bi ispunili najvažnije zahtjeve klijenata vezanih za financiranje poljoprivrede. Kratkoročni i srednjoročni krediti dostupne su za svako poljoprivredno dobro u skladu s potrebama i ciljevima. Ukoliko želite investirati u novo ulaganje i nabavku potrebnih sredstava za poljoprivredu, banka je omogućila pristup poljoprivrednim kreditima.

Poljoprivredni krediti namijenjeni su za nabavu sredstava vezanih za poljoprivredne djelatnosti, nova ulaganja i podmirivanje svih obveza u ovoj djelatnosti. Fleksibilan pristup kreditiranju pomaže da se ispune različite potrebe u poljoprivrednom poslovanju.

Poljoprivredni krediti pružiće izvrsnu financijsku potporu:

Bilo da riječ o kratkoročnom ili srednjoročnom kreditiranju, poljoprivredni krediti pružiće izvrsnu financijsku potporu: za kupnju poljoprivrednog zemljišta kupnju mehanizacije i opreme adaptaciju i popravke ulaganje u usjeve poljoprivrednu proizvodnju investicijska ulaganja u poljoprivredu

Poljoprivredni krediti kao poseban model kreditiranja za poljoprivrednu spada u pouzdan izvor financiranja s kojim se na praktičan način dolazi do potrebnih sredstava. Kada je u pitanju ulaganje u poljoprivredu, pogotovo kada je riječ neophodnom ulaganju, kupnji i financiranju sredstava, poznato je da to nije ni malo lak zadatak. Danas financiranje poljoprivrednog sektora jedan je od bitnih za uspjeh, posebno kada ga je potrebno unaprijediti ili pravovremeno financirati. U sektoru poljoprivrede svaki posao će biti onoliko uspješan koliko je sredstava uloženo prije nego što se on pokrene.

Poljoprivredni krediti mogu biti sjajno rješenje

Zbog toga su poljoprivredni krediti izvrsna pomoć financiranja s kojim se potiče rast i dolazi do mogućnosti novih ulaganja. Poljoprivredni krediti karakteristični su po: Fleksibilnosti. Banka nudi kredit dostupan za bilo koju svrhu – oprema, sredstva, ulaganje sukladno potrebnim ciljevima.

Poboljšanje pristupa. Poljoprivredni krediti mogu biti sjajno rješenje koje će dati financijsku potporu u vremenu realizacije najvažnijih ideja.

Prilagođenost. Kako bi omogućili da poljoprivredni krediti budu ono što će dati potrebnu pomoć, a da pritom nema previše opterećenja, naša banka nudi najpovoljnije uvjete koji odgovaraju svim potrebama klijenata.

Poljoprivredni krediti imaju izuzetno veliku važnost u podršci svim razvojnim aktivnostima ovog sektora, a samim tim lakšeg rješavanja izazova koji ograničavaju uspjeh poljoprivrednih projekata. Uz to, poljoprivredni krediti potpomažu rastu i ojačavaju dobru funkcionalnost, čime se dobivaju veće mogućnosti.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (255 ocjena)

Home » Poljoprivredni krediti