Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Poštanska banka krediti

Poštanska banka krediti

Današnje tržište i ekonomija dosegli su stadij gdje se više ništa ne može postići bez zaduživanja. Konkurentni poslovni projekti, da bi uopće bili konkurentni već u samom startu moraju započeti u punoj snazi, s velikim opsegom posla i širokim pokrićem tržišta. Zbog toga Poštanska banka krediti nude rješenje onima koji svoj posao planiraju odmah postaviti na konkurentnu razinu. S kreditima Poštanske banke podignite svoj poslovni projekt na visoku razinu u startu i ostvarite svoj poslovni san ranije nego što se planirali!

Kako Poštanska banka krediti mogu ubrzati moj posao?

U početku svakog poslovnog projekta potrebno je značajno vrijeme tijekom kojeg male firme mogu profit akumulirati i onda se postepeno širiti. Primjerice otvarate restoran. Imate pokriven već prostor, a za uređenje ste uštedjeli već nekakav novac dovoljan da nabavite osnove koje su Vam potrebne. Recimo da želite imati restoran koji će privući raznovrsnu klijentelu u Vašem dijelu grada. Kako biste došli do te razine morat ćete godinama štedjeti novac zarađen od poslovanja u restoranu kako biste dalje investirali. Poštanska banka krediti omogućit će Vam brz pristup novcu pomoću kojeg ćete već u startu imati sve potrebno kako biste kompletnu urediti i terasu vani, kupili kvalitetniju opremu za kuhare te imali puno bolji dizajn interijera Vašeg restorana. U takvim uvjetima prihodi od restorana imaju potencijala biti puno veći, do te mjere da ćete kredit brzo otplatit i nastaviti poslovati u odličnim uvjetima. Poštanska banka krediti upravo funkcioniraju po ovom modelu, omogućujući malim firmama brz razvoj i napredak.

Mogu li se Poštanska banka krediti uzimati za moj projekt koji je podosta specifičan?

Imate poslovnu ideju koja je van svih normi današnjeg društva, no čvrsto vjerujete u nju? Poštanska banka krediti ovdje su za svaku vrstu poslovnog projekta. Na Vama je da obavite konzultacije sa zaposlenicima Banke koji će uz svoje iskustvo znati procijeniti Vaš projekt.

Zašto su Poštanska banka krediti dobar izbor za kreditno poslovanje?

Poštanska banka krediti licencirani su od strane Ministarstva financija Republike Hrvatske što znači da su u direktnoj suradnji s državnim vlastima. Za Vas to znači da izbjegavate potencijalne probleme koji se mogu pojaviti kod nelicenciranih kreditnih kuća. Poštanska banka krediti nude Vam lak način za postizanje željenog novca za Vaš poslovni plan. Ostvarite svoj poslovni projekt brzo i efikasno, koristeći kredite Poštanske banke koji će omogućiti da napokon uspijete u onome u što vjerujete. Kreditno poslovanje normalna je stvar današnjice, a mnogi danas poznati poslovni projekti počeli su u jednakim uvjetima i putem kredita postigli goleme profite.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (608 ocjena)

Home » Poštanska banka krediti