Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica Erste banka

Pozajmica Erste banka

Gotovina odmah na ruke – pozajmica Erste banka

Ako trebate manji iznos novca i to odmah, onda vam treba pozajmica Erste banka. Iznosi koje možete zatražiti se kreću već od 300,00 kn, pa sve do 10 000,00 kn. Rok otplate možete rastegnuti na vrijeme od 30 dana pa sve do 12 mjeseci, ovisno o zatraženom iznosu i vašim mogućnostima. I sami na pozajmica Erste banka možete pronaći kalkulator i izračunati najoptimalniji način otplate svoje pozajmice ili ugovorite sastanak sa svojim kreditnim savjetnikom i sve riješite na jednom mjestu i odmah. Obzirom da su pozajmica Erste banka kratkoročne pozajmice, odmah po otplati prethodne pozajmice možete zatražiti novu pozajmicu, ako još niste „stali na svoje noge“ u finansijskom smislu.

Najbrži zajam – pozajmica Erste banka

U iznenadnim situacijama kada zbilja trebate brzu gotovinu, pozajmica Erste banka je vaš najbolji i najsigurniji partner u nevolji. Bez obzira da li brzom pozajmicom spašavate kućni budžet, izbjegavate ovrhu, pokrivate nedozvoljeni minus i spašavate odobrenje za dopušteni minus na vašem tekućem računu, vraćate dug koji ste već trebali vratiti ili vam nedostaje dio novca za vjenčanje vašeg djeteta, financirate odmor koji vam je nužno potreban, zatražite i pozajmica Erste banka bit će vam odmah odobrena, naravno, ako ste državljanin RH i ako imate redovna primanja, plaću ili mirovinu. Isplata zatražene pozajmice može biti već u roku 15 minuta, a najkasnije u roku 24h, ovisno o zatraženom iznosu..

Spas u pravi čas – pozajmica Erste banka

Iznenadne životne situacije traže brza i efikasna rješenja. Možda vam se dogodila neka materijalna šteta koja će vam jednoga dana biti nadoknađena iz osiguranja, ali vi štetu morate sanirati odmah i novac za tu sanaciju trebate odmah. Tu na scenu stupa pozajmica Erste banka sa svojim paketom pozajmica, kao spas u pravi čas. Nitko vas neće pitati zašto trebate novac, vaš problem rhešava pozajmica a Erste banka vam je može dati odmah sada, kada ju trebate. Vaš problem će biti riješen, vaša privatnost sačuvana, biti ćete zadovoljni i mirno i staloženo izaći iz frustrirajuće situacije. Naravno i pozajmica Erste banka će imati jednog zadovoljnog klijenta više.

Mini krediti – pozajmica Erste banka

Ako Vam je potreban manji iznos kredita, jer ne želite previše opteretiti vaša mjesečna primanja, onda je za vas mini kredit koji vam pozajmica Erste banka može osigurati. Iznos kredita koji možete dobiti se kreće do 5000 eura na rok otplate od 12 do 60 mjeseci, koji dobivate bez troškova obrade kredita. Dakle, u slučaju kada trebate bilo kakva dodatna sredstva, najbrži način da do njih dođete je pozajmica Erste banka kroz mini kredit. Sve uvjete mini kreditiranja možete i sami izračunati na bankarskom kalkulatoru ili ako više povjerenja imate u bankarske stručnjake, dogovorite konzultacije sa svojim bankarskim savjetnikom i sve oko kredita i uvjeta uredite na jednom mjestu.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (201 ocjena)

Home » Pozajmica Erste banka