Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica za blokirane

Kako dobiti pozajmicu za blokirane?

Pozajmica za blokirane osobe predstavlja financijski izazov za mnoge građane koji su u financijskim problemima. Blokada računa zbog neplaćanja dugova može dovesti do velikih problema u svakodnevnom životu, a dobivanje kredita ili pozajmice postaje gotovo nemoguća misija.

Ipak, i za blokirane osobe postoje opcije za dobivanje pozajmice. Jedna od mogućnosti je traženje pozajmice od obitelji ili prijatelja, no to nije uvijek moguće ili praktično.

Druga opcija je traženje pozajmice od banaka koje nude specijalne proizvode za blokirane osobe, no uvjeti takvih pozajmica su često vrlo strogi i kamate visoke.

Treća opcija je traženje pozajmice od privatnih investitora koji nude pozajmice bez provjere kreditne sposobnosti, no ovdje postoji velik rizik od visokih kamata i skrivenih troškova.

Prije nego što se odlučite za pozajmicu za blokirane, važno je dobro razmisliti o svim opcijama i uvjetima. Treba biti svjestan rizika i visoke kamate koje mogu pratiti pozajmicu za blokirane osobe. Također, važno je biti realan u procjeni mogućnosti vraćanja pozajmice te razmotriti dugoročne posljedice takve odluke.

U svakom slučaju, traženje pozajmice za blokirane osobe predstavlja financijski izazov, ali uz dobro razmišljanje i savjetovanje s financijskim stručnjacima, može biti i korak prema rješavanju financijskih problema.

Koje su opcije za pozajmicu za blokirane osobe?

Kada se odlučite za traženje pozajmice kao blokirana osoba, važno je znati koje su opcije na raspolaganju. Ovisno o vašoj financijskoj situaciji, postoje različiti načini za dobivanje pozajmice.

Jedna od opcija su tzv.

mikrokrediti. Ovi krediti su namijenjeni upravo ljudima koji su u blokadi ili imaju nisku kreditnu sposobnost. Mikrokrediti su često manji iznosi novca, ali su kamatne stope niže nego kod drugih vrsta pozajmica za blokirane osobe.

Osim toga, za dobivanje mikrokredita ne treba imati velika primanja niti jamce.

Druga opcija su zajmovi uz zalog. To znači da će se kao zalog staviti neka vrijedna imovina (npr.

automobil, nekretnina) kako bi se osigurao povrat kredita. Ova opcija često dolazi s nižim kamatama, ali ima i rizik od gubitka založene imovine ukoliko se ne otplati kredit.

Treća opcija su pozajmice od privatnih osoba ili tvrtki. Ovaj tip pozajmice za blokirane osobe je često brži i jednostavniji za dobivanje, no kamatne stope su često vrlo visoke i postoji rizik od skrivenih troškova.

Važno je naglasiti da prije nego što se odlučite za bilo koju opciju pozajmice za blokirane osobe, treba pažljivo razmotriti uvjete i kamatne stope. Također, treba računati na dugoročne posljedice otplaćivanja kredita te imati plan kako će se kredit vratiti bez dodatnih financijskih poteškoća.

U svakom slučaju, postoje opcije za dobivanje pozajmice za blokirane osobe, no važno je biti oprezan i dobro se informirati prije donošenja odluke.

Što treba znati prije nego što se odlučite za pozajmicu za blokirane?

Prije nego što se odlučite za pozajmicu kao blokirana osoba, važno je biti svjestan nekih činjenica i važnih informacija. U nastavku donosimo što treba znati prije nego što se odlučite za pozajmicu za blokirane.

Prvo, važno je shvatiti da pozajmice za blokirane osobe često dolaze s vrlo visokim kamatnim stopama. To znači da će pozajmica biti skuplja nego krediti za osobe s dobrim kreditnim rejtingom. Stoga, prije nego što se odlučite za ovakvu pozajmicu, treba biti siguran da je taj novac zaista nužan i da ne postoji mogućnost da se novac dobije iz drugih izvora.

Drugo, treba biti oprezan pri odabiru tvrtke ili osobe od koje tražite pozajmicu. Potrebno je provjeriti povijest i reputaciju tvrtke ili osobe te osigurati da je sve u skladu sa zakonom.

Osim toga, treba biti svjestan mogućih skrivenih troškova i uvjeta koji se mogu pojaviti u iznosu pozajmice.

Treće, važno je imati plan kako će se pozajmica vratiti. To znači da treba pažljivo izračunati svoje prihode i rashode te osigurati da će se novac za pozajmicu moći vratiti bez dodatnih poteškoća. Ako nije moguće osigurati redovita primanja, bolje je odustati od pozajmice i tražiti druge opcije.

Konačno, treba se obratiti stručnjacima za financijsko savjetovanje prije nego što se odlučite za pozajmicu za blokirane osobe. Oni će vam pomoći u procjeni vaše financijske situacije i dati savjet kako se najbolje nositi s financijskim problemima.

U zaključku, pozajmica za blokirane osobe može biti rješenje za financijske probleme u određenim situacijama, ali važno je biti svjestan rizika i troškova koji dolaze s ovim oblikom financiranja. Treba biti pažljiv i informiran prije donošenja odluke o pozajmici.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (272 ocjena)

Home » Pozajmica za blokirane