Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 02.12.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze male pozajmice

Brze male pozajmice trošite kako želite i brzo otplaćujete

Rijetki su oni koji nikada nisu zatrebali barem malu i kratkoročnu financijsku injekciju. Zato su nebankarske kreditne institucije svoje poslovanje usmjerile uglavnom prema malim pozajmicama ili kreditima koji mnogo znače onda kad smo u situaciji da bankarski krediti nisu opcija a prijatelje i rodbinu ne želimo ili ne možemo tražiti. Usluga brze male pozajmice jedna je od usluga koje danas imaju gotovo sve kreditne institucije, a na našem je tržištu iznimno popularna kao i drugdje u svijetu. Brzo se naime pokazalo da Hrvatsko tržište po pitanju manjih kratkoročnih zajmova diše baš kao i druga svjetska tržišta na kojima su brze male pozajmice već duže vrijeme uobičajena praksa u kreditiranju kao i brzi zajam isplata odmah.

Kome su brze male pozajmice namijenjene?

Za one koji ne znaju, brze male pozajmice su pozajmice novca koje preko nekih kreditnih institucija možete dobiti već par sati od kad preko interneta pronađete tvrtku u koju imate povjerenja a služe kao posudba manje svote novca s kratkim periodom otplate. Brze male pozajmice se obično isplaćuju u iznosu od 300 do maksimalno 6 000 kuna, s rokom otplate od pet mjeseci. Ako se pitate kako s tako malim zajmom vratiti dugove koji se mjesecima nakupljaju; ili kako sa 6 tisuća kuna napraviti značajniji financijski obrat situacije u kojoj se nalazimo, odgovor je Nikako. Naime oni kojima treba značajnija svota novca (jer im npr. prijeti izvršni postupak, trebaju zatvoriti postojeći kredit ili uložiti u privatno poslovanje) od kreditne tvrtke ni neće tražiti uslugu brze male pozajmice. Ova je usluga skrojena da pomogne onima koji hitno trebaju manje gotovine, a koji pak znaju da će ju opet brzo imati i moći vratiti ali im pomoć treba baš sada! Ukratko, klijenti koji trebaju više gotovine kojom planiraju kupiti nešto poput automobila ili zatvoriti nakupljena dugovanja i trajnije si poboljšati financijsku likvidnost neće u kreditnu tvrtku doći po uslugu brze male pozajmice. Taj je model osmišljen za one koji nemaju vremena za gubljenje na banke i papirologiju koju većina traži, a ne žele (ili ne mogu) podizati veće gotovinske kredite; bilo da ne ispunjavaju uvijete za njih ili naprosto nisu sigurni hoće li s trenutnim poslom i primanjima dug zajma moći vraćati dulji period.

Pripazite kome dajete povjerenje dizanjem brze male pozajmice

Dosadašnje je kreditiranje naime pokazalo da su savršeni klijenti za brze male pozajmice oni znaju točno što žele, te za to brzim online putem i posuđuju novac. Te želje ne moraju biti velike niti moraju značiti dugi rok vraćanja većih dugova – ljudi brze kredite uzimaju iz najrazličitijih razloga pa će nekome male pozajmice biti spas kad treba pokriti neplanirani trošak, dok će drugi brzu malu pozajmicu uzeti jer baš sada žele otići na godišnji odmor. Bez obzira na to koji motiv tko ima, kao i za što treba ovakav zajam, mnogi se odlučuju na model brze male pozajmice zbog raznih prednosti. I premda samo ime modela govori da su najveće prednosti ovog zajma u brzini isplate i posudbi manje svote, prije nego zatražite uslugu provjerite poslovanje kreditne tvrtke kojoj se želite obratiti.

Kome se obratiti za brzu malu pozajmicu

O poslovanju tvrtke puno možete doznati čim saznate koliko dugo i gdje sve posluje (jer nije isto posluje li netko samo na našem tržištu i to zadnje dvije godine, ili je preko desetljeća prisutan svuda po svijetu!). Dobro je doznati i koliko je klijenata do sada na tom mjestu zatražilo financijsku pomoć a prije svega budite sigurni da ste našli onu tvrtku koja će ispunjavati vaše potrebe za hitnosti posudbe gotovine. Zato od takvog zajmodavca, koji sigurno štedi vaše vrijeme i novac, zatražite brzu malu pozajmicu i jednostavnim načinom prijave dođite do nje u 15 minuta; i to bez troškova javnih bilježnika ili stajanja u redovima. Iz vlastitog doma posudite novac kojim ćete pokriti ono što vam treba baš sada, bez obzira imate li stalan ili ugovor na određeno vrijeme, bez provjere kreditne povijest, minusa na tekućem računu i bespotrebne papirologije!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (418 ocjena)

Home » Brze male pozajmice