Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Najpovoljnije pozajmice novca

Zašto najpovoljnije pozajmice novca

Kad se nađete u financijskom škripcu, prvo što tražite su najpovoljniji uvjeti kreditiranja. Internet je preplavljen najpovoljnijim kreditima, zajmovima i pozajmica i teško je u šumi takvih ponuda odabrati najbolju. Tu se treba voditi vlastitim mogućnostima, a ne se priklanjati opcijama koje odgovaraju vašim prijateljima ili susjedima. Jer ono što paše nekome od njih, ne mora nužno pasati vašim potrebama. Na kraju krajeva, vi sami znate s koliko novaca raspolažete i koliki si dug možete priuštiti.
Ako vam treba manja svota novca, najbolje opcije su brze pozajmice. One se izdaju s kraćim rokom otplate i namijenjene su za nepredvidive situacije koja iziskuju hitan priljev novca. Kredit je bolje odabrati kad su u pitanju veći troškovi kao što je kupnja nekretnine i automobila ili pak pokrivanje troškova studiranja.

Prije nego li odaberete najpovoljnije pozajmice novca, napravite kućni budžet i potražite nekoga tko posuđuje novac. Napišite svoje prihode i popišite svoje troškove. Tako ćete lakše pratiti gdje vam novac svaki mjesec odlazi. Napisane troškove teško je ignorirati pa slaganje budžeta može biti dobar poticaj da srežete nepotrebne troškove poput na primjer članarine u teretani koju ne koristite ili kupovanje časopisa koje ionako ne čitate. Sve su to sitnice koje možete preusmjeriti na otplatu najpovoljnije pozajmice novca.

Kako izabrati najpovoljnije pozajmice novca

Nakon što se napravili budžet, vrijeme je za skupljanje ponuda za najpovoljnije pozajmice novca. Prvi sigurno na pamet padaju članovi obitelji, ali ljudi se zbog osuđivanja i bespotrebnih pitanja sve radije odlučuju za financijske ustanove koje rade diskretno.
Prilikom odabira najpovoljnijih pozajmica novca treba usporediti efektivnu kamatnu stopu kredita u ponudi. Najbolje je skupiti ponude nekoliko banka i kreditnih kuća te ih provjeriti s njihovim djelatnicima kako biste se osigurali u slučaju da je riječ o samo kratkotrajnim akcijskim ponudama. Oni koji imaju najnižu efektivnu kamatnu stopu su u osnovni najpovoljniji, ali treba imati na umu da ne uključuje i sve ostale troškove. Ona pokazuje koliku će novca korisnik pozajmice, vratiti banci ili kreditnoj kući. Efektivna kamatna stopa, uz nominalnu kamatnu stopu, uključuje sve provizije i naknade koje se odabranoj financijskoj instituciji plaćaju za odobrenje pozajmice.

Skriveni troškovi koji se kriju uza najpovoljnijih pozajmica novca

Najpovoljnije pozajmice novca – ovaj pojam ne treba uzimati zdravo za gotovo. Mnoge financijske institucije se reklamiraju kao najpovoljnije, a na dnu stranica ugovora i sitnim slovima kriju se brojne zamke. Neke od banka traže ovjeru javnog bilježnika, kupovinu biljega i podizanje potvrda što treba uzeti u obzir kod najpovoljnijih pozajmica novca. Troškovi javnog bilježnika kreću se od nekoliko stotina do nekoliko tisuća kuna što svakako može opteretiti ionako loš budžet.

Najpovoljnije pozajmice novca na kratak rok

Pozajmice novca imaju kratak rok otplate duga. Kreditne kuće nude mogućnost od svega nekoliko dana, a banke od mjesec dana pa nadalje. Iako je kamata možda nešto više nego kod drugih vrsta kreditiranja, pozajmice se mogu otplatiti već sa sljedećom plaćom. Kod biranja najpovoljnije pozajmice novca valja imati na umu taj rok otplate. Preporučuje se raspitati postoji li mogućnost prijevremene otplate bez plaćanja dodatne naknade. Neke banke imaju tu opciju, druge nude tu opciju samo određeno vrijeme, a treće naplaćuju penala zbog prijevremenog otplaćivanja duga.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (507 ocjena)

Home » Najpovoljnije pozajmice novca