Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Tko posuđuje novac

Tko posuđuje novac

Tko posuđuje novac u kriznim situacijama

U kriznim situacijama kad je kućni budžet debelo premašen, a ušteđevina se već odavno istopila, nameće se pitanje tko posuđuje novac. Nije lako pronaći novac za popravak automobila, neplaniranu svadbu ili puknutu cijev u stanu, a to su situacije koje zahtijevaju trenutnu reakciju. Neki bi rekli, posudite novac od obitelji ili prijatelja, ali ono što ne znaju jest da time riskiraju da se njihov odnos nepovratno promijeni.

Kako pronaći tko posuđuje novac?

Dobra opcija svakako su banke koje imaju najrazličitiju paletu usluga prilagođenu potrebama klijenata. One provjeravaju kreditnu sposobnost klijenta i na temelju primanja, redovitih podmirenja dugova i vrste zaposlenja određuju je li netko primjeren za brzi kredit, pozajmicu ili zajam. Banke uza sve navedeno uzimaju u obzir i izvješće HROK-a. HROK ili Hrvatski registar obaveza po kreditima je registar u čiju bazu podatka ulaze sve informacije korisnika o zaduženjima fizičkih i pravnih osoba po kreditima, kreditnim karticama, prekoračenju po tekućem računu, leasingu te obveze kao sudužnik ili jamac.
Svrha HROK-a je lakša i preciznija procjena trenutne kreditne sposobnosti za svakog klijenta pojedinačno kako trenutne financijske obveze ne bi bile iznad mogućnosti otplate mjesečnih anuiteta. Nakon detaljne provjere koja uključe sve navedeno, klijent s bankom dogovara uvjere kreditiranja, svotu koja mu je potrebna i kamatnu stopu po kojoj novac namjerava vratiti. Sve se to regulira pismenim putem što omogućava transparentno poslovanje.
Ukoliko klijent nije zadovoljan s uvjetima koji mu se nude, uvijek može zatražiti ponude drugih banaka kao i kredit bez kreditne sposobnosti. No pritom treba imati na umu kako banke u svojoj ponudi imaju ponude koje su kratkog vijeka trajanja pogotovo kad su u pitanju kamatne stope i plaćanje obrade kredita. Najbolje je takve ponude zatražiti direktno od zaposlenika, a ne se oslanjati isključivo na procjene s interneta jer vas ponekad mogu odvesti na krivi trag.
Na sličan način kao i banke, posluju i štedno-kreditne zadruge. Pa i to može biti opcija svima onima koji se pitaju tko posuđuje novac.

Kreditne kuće kao odgovor na pitanje „Tko posuđuje novac?“

Ako se pitate tko posuđuje novac osim banaka? – odgovor se krije i u kreditnim kućama. Na internetskim stranicama i rasvjetnim stupovima diljem kvartova, stoje oglasi u kojima se nude posudbe novac po svim mogućim i nemogućim uvjetima.
S time treba biti jako oprezan jer nikad ne znate tko se iza toga krije. Najbolje je prije nego li se odlučite na taj korak dobro provjeriti s kime imate posla. Nepouzdani izvori najčešće nude odgovor na pitanje „tko posuđuje novac“, ali nude novca bez ugovora s time da se novac često isplaćuje fizičkim putem kako ne bi bilo ikakvih pismenih tragova.
Kreditne kuće koje imaju odobrenje za rad od strane Hrvatske narodne banke sigurniji su izbor zato što svoje poslovanje vode na profesionalan i siguran način. Kod njih nema sitnih slova i nesporazuma, a svaki ugovor koji se s njima potpisuje klijent može prije pokazati pravnom stručnjaku i zatražiti savjet.

Je li obitelj najbolji odgovor tko posuđuje novac?

Praksa je pokazala da su kod posudbe novca, ljudima obitelj i prijatelji ipak najmanje draga opcija. Čisto iz straha da će njihov odnos promijeniti i to u najgoroj mogućoj mjeri. To nažalost jest čest slučaj osobito kad se dogodi da druga strana iz nekoga razloga ne može vraćati novac. Stoga obitelj možda nije najbolja opcija, ako se pitate kad se pitate tko posuđuje novac.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Zajam

Zajam

Brzi zajam, zajam s isplatom novca u 15 minuta, zajam bez jamaca… - sve ove fraze bombardiraju nas na svakom koraku. Letci o brzoj posudbi novca nalaze se na svakoj tramvajskoj stanici, u svakom poštanskom sandučiću, rasvjetnim stupovima… U internetskim...

Brzi zajmovi online

Brzi zajmovi online

Ako nešto nije na internetu, kao da se nije ni dogodilo - ova rečenica je suma sumarum današnjeg načina života. Internet je doslovno ušao u sve njegove pore i postalo nam je sasvim uobičajeno da sve možemo obaviti online. Donedavno nismo mogli zamisliti...

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca u svega 15 minuta! Ako trebate brzi zajam novca a nemate vremena za gubljenje i ne stignete prikupiti svu papirologiju koju banke traže od potencijalnih klijenata (ili pak ne ispunjavate neki od uvjeta banaka), ne morate brinuti jer...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (264 ocjena)

Home » Tko posuđuje novac