Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:23
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nudim pozajmice u kunama i gotovini

Kreditne i financijske kuće među prvima su prepoznale promjene koje je donio internet. Približile su svoju paletu proizvoda klijentima i omogućile im da bez izlaska iz kuće pozajme novac u bilo koje doba dana. Bez bespotrebnih odlazaka kod javnog bilježnika, skupljanja hrpe papira i čekanja u redovima, ponudile su brzo, jednostavno i lako dostupno bankarstvo koje mogu razumijeti svi, od onih od sedam do 77 godina.

Cilj usluge „Nudim pozajmice u kunama i gotovini“ je hitno rješavanje problema

Nudim pozajmice u kunama i gotovini je jedna od prvih usluga koje su kartične kuće plasirale na tržište, a sve s ciljem brzog rješavanja problema. A to je ono što ljudi danas traže. Najviše od svega cijene svoje vrijeme, kojeg imaju premalo, pa pomno biraju kako će ga potrošiti. Opcija nudim pozajmice u kunama i gotovini omogućuje im da u jednom danu posude novac ako im hitno zatreba. A nikad ne znate kad će puknuti vodovodna cijev u kupaonici, prestati raditi elektronika u automobili ili se pojaviti nenadani zdravstveni problemi.

Bez silne papirologije do usluge „Nudim pozajmice u kunama i gotovini“

To je bila nit vodilja ove ideje, odnosno da sve bude lako dostupno. Usluga nudim pozajmice u kunama i gotovini razlikuje se od usluga banaka i drugih institucija po tome što ne zahtjeva dodatnu papirologiju. Klijentu koji želi podnijeti zahtjev za pozajmicom nisu potrebne hrpe potvrda, zahtjeva, biljega i zadužnica.

Do brze pozajmice se može doći preko interneta. Kako se radi o manjim svotama novca, kreditne ustanove uvele su u svoj rad online prijave koje skraćuju redove i čuvaju živce. U samo nekoliko klika mišem klijent može podnijeti zahtjev za pozajmicom, dok neki nude i opciju apliciranja preko SMS poruka. Dokumentaciju nije potrebno ovjeriti kod javnog bilježnika ni kod poslodavca čim se skraćuje sam postupak od apliciranja do odobrenja zahtjeva, što je osobito bitno i hitnim situacijama.
Od dokumentacije potrebno je osim online obrasca podnijeti presliku osobne iskaznice i tekućeg računa. Ako je iznos veći od 3000 kuna onda se u osnovi dovoljni navedeni dokumenti, a ako pak iznos premašuje tu svotu, potrebno je priložiti i bankovni izvadak te platnu ili mirovinski listu. Za razliku od banka, nije potrebno podnijeti i izvješće HROK-a.

Usluga „Nudim pozajmice u kunama i gotovini“ pogodna je za sve dobne skupine

Novac se, kako stoji u samom nazivu usluge, isplaćuje u domaćoj valuti odnosno u kunama. A pogodan je za sve dobne skupine, od mladih do starijih generacija. Riječ je o financijskoj injekciji koja u samo jednom danu rješava nepredvidive troškove, a sve bez izlaska iz kuće i bez neugodnih pitanja koja na primjer vole postavljati prijatelji i obitelj kad želite posuditi novac od njih.

Sigurnost je najbitnija kod usluge „Nudim pozajmice u kunama i gotovini“

Pozajmice za kreditno nesposobne mogu biti pravi zgoditak jer se isplaćuju elektroničkim putem direktno na tekući račun tražitelje i u samo 15 minuta otkad je zahtjev podnijet. Tijekom cijelog postupka odobravanja pozajmice i prebacivanja novca klijentu, kreditne ustanove omogućuju potopnu sigurnost. Usluga „Nudim pozajmice u kunama i gotovini“ jednako je sigurna kao uzimanje pozajmice fizičkim putem u banci. Nema mjesta za strah jer kreditne ustanove posebno paze na sigurnost i diskreciju klijenata.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (328 ocjena)

Home » Nudim pozajmice u kunama i gotovini