Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica isti dan

Pozajmica isti dan

Pozajmica isti dan je kratkoročni krediti, a određene su relativno malim iznosima na kratak period povratka. Pozajmice mogu dati pravne i fizičke osobe. Tvrtke mogu dati pozajmice radnicima, kao i obrnuto. Fizičke osobe mogu pozajmice dati pravnim osobama, a najčešće se radi o pozajmici vlasnika društva vlastitom društvu.

Ako pozajmice pravna osoba daje fizičkoj osobi, kamatna stopa najčešće ne bi trebala biti veća od 3 posto na godinu. Kada pozajmicu daje fizička osoba pravnoj osobi, onda pozajmica možete biti beskamatna. Ali sve ovisi o tome kako se dvije strane dogovore. Za ovom vrstom pozajmice, vlasnici društva ili pravni subjekti najčešće posežu zato što ne mogu dobiti zajam od banke ili financijske ustanove. Ili pak su im uvjeti koje im banke nude nepovoljni, pa se stoga odlučuju za ovakve varijante. Pozajmica isti dan može se dobiti već za 15 minuta kao i zajam odmah.

Minimalna dokumentacija za pozajmicu isti dan

Najveća prednost pozajmica isti dan je izuzetno brza mogućnost odobrenja, najčešće u roku od samo 15 minuta. Pozajmnice sjedaju na račun isti dan u slučaju da je dokumentacija kompletna. Od dokumentacije banke i druge financijske ustanove najčešće zahtijevaju samo presliku osobne iskaznice i tekućeg računa. Ako je iznos veći od 400 EUR, onda je uz obaveznu dokumentaciju potrebno priložiti i izvadak s bankovnog računa, platnu listu ili mirovinsku listu. Račun ne smije biti zaštićen ili u blokadi, a da bi se moglo aplicirati za pozajmicu, tražitelj treba imati redovita primanja u obliku plaće ili mirovine.

Pozajmica isti dan je brzo rješenje za hitne slučajeve

Pozajmice su brzo rješenje u slučaju hitnih situacija koje iziskuju brzi priljev novca poput nenadanih zdravstvenih troškova, zatvaranja minusa na bankovnom računu, popravaka automobila ili majstorskih radova u stanu. Ove pozajmice su kratkoročne s rokom otplate najčešće od 15 do 90 dana, a mogući je i rok otplate od 12 mjeseci, ovisno o zatraženoj novčanoj svoti.

Tko je sve može zatražiti pozajmicu isti dan?

Pozajmicu isti dan mogu zatražiti svi punoljetni građani koji imaju stalno prebivalište u Republici Hrvatskoj i otvoren tekući račun na kojem imaju redovita primanja u vidu plaće ili mirovine. Važno je da račun ni na koji način nije blokiran ili zaštićen.

S obzirom na to da se pozajmia isti dan najčešće odnosi na manje svote, banke i druge financijske ustanove ne traže ovjeru od strane poslodavca. Time se skraćuje vrijeme koje protječe od predavanja zahtjeva do isplate novca. Osobito je to važno za klijente kojima poslodavac ne želi dati uvid u svoje poslovanje.

Kako do pozajmice isti dan

Kako se radi o manjim svotama novca, banke i financijske ustanove uvele su u svoj rad online prijave koje skraćuju redove i čuvaju živce. U samo nekoliko klika mišem klijent može podnijeti zahtjev za pozajmicom isti dan, dok neki nude i opciju apliciranja preko SMS poruka.

Pozajmica isti dan preko životnog osiguranja

Instrument osiguranja koji pospješuje dobivanje pozajmice isti dan jest polica životnog osiguranja. Ako klijent traži na temelju police pozajmicu polica i dalje vrijedi, odnosno ne raskida se.

Za pozajmicu isti dan nije potreban jamac

Pozajmica isti dan podrazumijeva manju svotu novca uz kraći rok otplate zbog čega nije potrebno kao mjeru osiguranja navesti sudužnika ili jamca. Dovoljno osiguranje su novčana primanja odnosno kreditna sposobnost klijenta.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (328 ocjena)

Home » Pozajmica isti dan