Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam odmah

Zajam odmah

Sitne renovacije u kućanstvu, kupnja novih zimskih guma, odlazak na hitan put ili skupa zdravstvena pretraga, sve su to situacije koje se nikako ne mogu predvidjeti. Kućni budžet trpi, a minusi se gomilaju na svim stranama. Brzi zajmovi s isplatom odmah osmišljeni su upravo za ovakve, nenadane, a neizbježne situacije.

Brzi zajam s isplatom odmah uključuje isplatu cijelog zajma i sve to jednokratno. Kratkoročni nenamjenski brzi zajmovi izdaju se u malim iznosima i na kratak rok otplate. Rok otplate u prosjeku iznosi od 15 do 90 ili 365 dana s obzirom na to da su u pitanju manje novčane svote. Ova vrsta zajma u osnovi se plaća u mjesečnim anuitetima ili jednokratno nakon određenog broj dana, ali sve ovisi o potrebama klijenta. Zajam odmah je isto kao i posudba novca uz kamatu jer uz određenu svotu dolazi i njezina kamata.

Tko sve može dati zajam odmah?

Zajam odmah mogu dobiti i pravne i fizičke osobe. To je ujedno jedna od osnovnih razlika u odnosu na kredite koje isključivo odobravaju banke. Osim toga, kod isplate kredita potpisuje se formalan ugovor dok je kod zajmova moguć i neformalan. To je ujedno jedna od najvećih prednosti ove vrste kreditiranja jer se smanjuje sam proces odobravanja. Nema mjesta silnoj papirologiji kao kod predavanja zahtjeva za kredita. To ujedno znači da nije potrebna ovjera poslodavca kao ni ovjera kod javnog bilježnika. Ovo je osobito važno ako poslodavac ima politiku ne otkrivanja financijskog stanja svojim djelatnicima. Na ovaj se način izbjegavaju bilo kakva komešanja.

S brzom otplatom do nove posudbe

Zajam odmah zahtijeva kratko vrijeme otplate. Kratak rok otplate znači da su troškovi vraćanja zajma svedeni na minimum. To znači da što je brži rok otplate, klijent će u kraćem roku biti u mogućnosti ponovno uzeti brzi zajam. Prednost ove vrste zajma je osim brzine i ta što se najčešće odobrava bez ikakvog instrumenata osiguranja.

Online prijava za zajam odmah smanjuje svu silnu birokraciju

Najveća prednost ove opcije kreditiranja jest ta što se za gotovo sve može aplicirati preko interneta. Dovoljno je tek ispuniti online prijavu i predočiti osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa. Ako je iznos veći od 400 EUR, potrebno je osim navedenog dostaviti i bankovni izvadak te platnu odnosno mirovinsku listu. Banke i druge financijske institucije za manje svote novca koje se isplaćuju u roku jednog dana ne traže puno papirologije.

Za zajam odmah je potrebno imati otvoren tekući račun na kojem se vidi da klijent ima redovita primanja u obliku plaće ili mirovine. Račun ne smije biti blokiran niti zaštićen, odnosno treba biti vidljivo da klijent uredno podmiruje svoja dugovanja.

Moderna tehnologija olakšava isplatu zajma odmah

Osim što se zahtjevi mogu podnijeti online, jednako tako sve više banka i financijskih ustanova nudi opciju slanja SMS poruka. Princip je isti samo što se sve može obaviti preko mobilnog telefona. Najčešće su se odobravaju iznosi do 4000 EUR.

Do zajma odmah u samo nekoliko minuta

Zajam odmah se uplaćuje izravno na vaš tekući račun u roku od 15 minuta od odobrenja zahtjeva za zajmom. Bez čekanja, stajanja u dugačkim redovima i bez odlazaka javnom bilježniku, u samo nekoliko minuta klikova mišem i novac će biti isplaćen na račun.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Zajam

Zajam

Brzi zajam, zajam s isplatom novca u 15 minuta, zajam bez jamaca… - sve ove fraze bombardiraju nas na svakom koraku. Letci o brzoj posudbi novca nalaze se na svakoj tramvajskoj stanici, u svakom poštanskom sandučiću, rasvjetnim stupovima… U internetskim...

Brzi zajmovi online

Brzi zajmovi online

Ako nešto nije na internetu, kao da se nije ni dogodilo - ova rečenica je suma sumarum današnjeg načina života. Internet je doslovno ušao u sve njegove pore i postalo nam je sasvim uobičajeno da sve možemo obaviti online. Donedavno nismo mogli zamisliti...

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca u svega 15 minuta! Ako trebate brzi zajam novca a nemate vremena za gubljenje i ne stignete prikupiti svu papirologiju koju banke traže od potencijalnih klijenata (ili pak ne ispunjavate neki od uvjeta banaka), ne morate brinuti jer...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (300 ocjena)

Home » Zajam odmah