Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:14
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Treba mi novac odmah

Treba mi novac odmah, što je rješenje?

Koliko ste puta otvorili poštanski sandučić, ugledali hrpu neplaćenih računa i pomislili Treba mi novac odmah? Ili se našli u situaciji da trebate uplatiti još par rata za vozački, studij, već postojeći kredit, novi automobil i slično? Zapravo je malo onih koji nisu, barem u sebi ponekad izgovorili tu, zadnjih godina (ne)popularnu rečenicu Treba mi novac odmah. I što napraviti u takvim situacijama, u trenutcima kada posudba od bliskih nije opcija, a već imate otvoren kredit ili drugo dugovanje prema nekoj banci? Bilo da trebate novac za uređenje stana, za plaćanje režija, izlazak iz minusa ili pak reprogramiranje već postojećih kredita, danas ga je teško dobiti od banke koja provjerava svaku kreditnu i novčanu transakciju još od 2004. godine. No, ako razmišljate po principu Treba mi novac odmah, ionako ste vjerojatno skloniji isti posuditi od nebankarske kreditne institucije s dokazanim profesionalnim poslovanjem, bar ako ste upoznati s brzinom isplate njihovih kredita i pozajmica, ali i uvjeta koje ispunjava gotovo svaki (ne)zaposleni punoljetni građanin RH. Naime, s obzirom na proteklu krizu, bez obzira na njezin kraj i nedavni prvi manji rast BDP-a, mnogi će se još dugo oporavljati od ovog zadnjeg desetljeća i pitati se kako do pozajmice novca. I upravo se zato mnogo ljudi još nađe u situaciji da razmišljaju po principu Treba mi novac odmah

Treba mi novac odmah a financijski sam preopterećen, što sada?

Treba mi novac odmah a financijski sam preopterećen, što sada? Mnogima zbog preopterećenih tekućih računa u minusu i aktualnih, postojećih kredita, nije preostalo mnogo opcija za neku vrstu brze pozajmice ili kredita; osim ako se ne obrate nebankarskim kreditnim institucijama; kreditnim tvrtkama. Banke uglavnom nisu opcija za mnoge građane RH zbog prezaduženosti, blokade računa, nezaposlenosti, ili naprosto jer se nalaze na crnoj listi banaka čime im ni stanje u HROK-u nije idilično. No upravo kreditne tvrtke i jesu mjesta na koja se najbolje koncentrirati kad trebate novac odmah, i to zbog njihove široke usluge brzih, online kredita i pozajmica. Naime, ono što se građanima pokazalo najprivlačnije u nebankarskim kreditnim institucijama upravo je brzina isplate brzih kredita i pozajmica, ali i brzina kojom možete sakupiti minimalnu dokumentaciju koju traže. Svoje su uvjete za kredite i pozajmice kreditne tvrtke prilagodile potrebama onih kojima je pozajmica najpotrebnija a koji se ne žele ili ne mogu ne mogu obratiti bankama jer ne ispunjavanju neki od njihovih brojnih uvjeta.

Nebankarske kreditne institucije kao rješenje na treba mi novac odmah!

Treba mi novac odmah iz godine u godinu je sve traženiji posam na internetu. U većini kreditnih tvrtki novac, kako smo često spomenuli, možete dobiti bez obzira na status u HROK-u (Hrvatskom registru obveza po kreditima) koji inače prati sva kreditiranja i jamstva u RH, bez obzira na to nalazi li vam se ime na crnoj listi banaka, i obično bez potrebe velike papirologije, jamstva poslodavca, itd. Sve to, kao i činjenica da ćete, ako trebate novac odmah, u kreditnim tvrtkama na njega od trenutka slanja potrebnih dokumenata na novac čekati svega 15-ak minuta, više su nego dovoljni razlozi da se obratite spomenutim tvrtkama. Ono što će vas tražiti od dokumentacije varira od jedne do druge kreditne tvrtke ali se uglavnom svodi na tri dokumenta; presliku osobne iskaznice, presliku tekućeg računa koji glasi na vaše ime, te izvadak iz banke kojim potvrđujete mjesečna primanja (negdje od stalnog poslodavca, dok u nekim kreditnim tvrtkama morate samo imati dokaz učestalih mjesečnih primanja, bez obzira na to jeste li honorarno zaposleni, zaposleni na određeno, student sa stalnim primanjima, umirovljenik i dr.). Treba mi novac odmah je rečenica koju često možemo ćuti bez obzora da li se nalazili u tramvaju, šećemo gradom, sjedimo u kafiću. Mnogi su u potrazi za rješenjima koja bi im omogučila novac odmah. Zato razmislite i rješite svoje dugove što prije.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (610 ocjena)

Home » Treba mi novac odmah