Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 12 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.09.2020 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,89%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmnica

Pozajmnica

Pozajmnica se u danas smatra vrlo popularnim financijskim proizvodom koji pojednostavljuje život, omogućavajući korisnicima da se oslobode dugova i dođu do neophodnih sredstava na potpuno lak način.

Ako ste u situaciji kada vam je potrebna pozajmnica, sigurno se pitate odakle početi s pretragom one koja je najprilagođenija. Ponuda pozajmnica u današnjem vremenu je velika, a zavisno od vrste pozajmnica koju želite uzeti, uvjeti se mogu razlikovati, kao i vremensko razdoblje otplate. Dakle, postoji mnogo mogućnosti za odabir. Financijske institucije prepoznale su potrebu građana za brzinom, nudeći vrlo jednostavan postupak u podnošenju zahtjeva i odobrenju u toku istog dana. To je osiguralo da se do novca dođe onda kada vam je hitno potreban, bez odlaganja i čekanja. Obično, do pozajmnice se dolazi uz minimalni birokratski proces i minimalne uvjete.

Pozajmica kao alternativna mogućnost financiranja

Sve financijske potrebe su jedinstvene i zahtijevaju pre svega fleksibilna rješenja, gdje nema ograničenja u korištenju sredstava. Bankarske i druge financijske institucije ponudile su različite vrste pozajmnica dizajnirane kako bi ispunile osnovne funkcije. To prvenstveno uključuje podmirivanje postojećih troškova i neplaniranih izdataka. Svaka pozajmnica ima određenu fleksibilnost i u odnosu na klasične vrste kredita su povoljnije jer se novac može iskoristiti na bilo koju vrstu potrošnje, odnosno želje klijenta. Najčešće, pozajmnica se koristi kod plaćanja računa, zatim kod upravljanja neplaniranih financijskih situacija i za dodatnu financijsku podršku koja nedostaje u mjesečnom budžetu. Pozajmica koja je dizajnirana da pokrije kratkoročne potrebe građana smatra se izvrsnom alternativom financiranja kaki bi se premostili veći izdaci. Pored praktičnosti, pozajmica ima i niz dugih prednosti kao što je online apliciranje, brzina u odobrenju i transparentni uvjeti.

Online pozajmnica – do odobrenja za nekoliko minuta

Pokrivanje svih mjesečnih obaveza predstavlja važnu financijsku odgovornost, posebno u vremenu kada većina građana jedva sastavlja kraj s krajem. No i pored svih mjesečnih izdataka, neočekivani troškovi predstavljaju financijski pritisak na kućni budžet. Iako to može izazvati zabrinutost, ipak uz dostupna rješenja kao što je pozajmnica mogu se izmiriti svi neplanirani rashodi. Pozajmnica kao posebna vrsta financijskog proizvoda namijenjena je kod hitne potrebe troškova i smatra se fleksibilnom opcijom. U poređenju s konvencionalnim načinom financiranja, pozajmnica je izvrsna alternativa jer nudi niz pogodnosti. Podnošenje zahtjeva je putem interneta, a do odobrenja je potrebno samo nekoliko minuta.

Kakve mogućnosti nudi pozajmnica?

Premošćivanja novčane krize nije jedina funkcija koju nudi pozajmnica, jer se uz ovu vrstu financijskog proizvoda sredstva mogu iskoristiti za realizaciju svih važnijih planova. Kao izuzetna alternativa koja je dostupna građanima, pozajmnica je idealno kratkoročno rješenje uz pomoć koga se mogu pokriti manja dugovanja i minusi na karticama, osigurati troškovi putovanja, organizirati slavlje ili olakšati planiranje odmora. Dakle, sredstva se mogu iskoristiti u bilo koju svrhu i kod najvažnijih financijskih potreba.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...