Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Raiffeisen banka krediti akcija

Raiffeisen banka krediti akcija

Uz veliku ponudu raznih banaka koji nude razne opcije kredita za sve prigode i potrebe gdje bi vam moglo zatrebati dodatnih financijskih sredstava, čovjek ovoga vremena treba donijeti pametnu odluku i iskoristiti najbolje što može pogodnosti koje određene banke nude svojim budućim klijentima. Kao savršen primjer možemo vam navesti Raiffeisen banka krediti akcija koja trenutno nudi posebnu ponudu za sve nove klijente koji planiraju kod njih ugovoriti kredit, za što god da im je potrebno. Bilo da se radi o kupnji nekretnine, pripreme za novu turističku sezonu ili drugo, Raiffeisen bankovni krediti su tu za vas da što brže i efikasnije ostvarite svoje snove uz odličnu ponudu.

Raiffeisen banka krediti akcija – bogata ponuda kredita

Raiffeisen banka krediti akcija ima u svojoj  ponudi akciju za sve svoje dostupne kredite. To uključuje sljedeće kredite kao što su gotovinski nenamjenski krediti, nenamjenski krediti za umirovljenike, stambeni krediti, stambeni krediti uz državnu subvenciju, RSŠ stambeni krediti te turistički krediti. Ponuda Raiffeisen akcijskih bankovnih kredita  je dostupna za sve građane te umirovljenike te mogu i ne moraju biti klijenti navedene banke. A to čini sam proces ugovaranja Raiffeisen bankovnih kredita dok traje akcija veoma lakim i brzim.

Raiffeisen banka krediti akcija –brze realizacije i isplate kredita

Prednost Raiffeisen banka krediti akcija je upravo u samoj činjenici što kredit možete ugovoriti na čak dva načina. Bilo u samoj poslovnici banke ili online preko njihove web stranice. Time omogućuju da svatko može ugovoriti kredit koji im je potreban, bez obzira da li ima u blizini njih poslovnica banke ili ne. Sve što trebate učiniti jest na njihovoj web stranici poslati zahtjev za kredit te pritom navedete svoje osobne informacije. Sami određujete koji kredit iz ponude Raiffeisen bankovnih kredita vama treba, koliki iznos je vama potreban te sami odabirete rok otplate prema vašim mogućnostima. Ako pak želite osobno u banci ugovoriti vaš sljedeći kredit iz akcijske ponude Raiffeisen bankovnih kredita, možete pritom  prethodno dogovoriti sastanak u poslovnici banke koja je vama najbliža te vam odgovara. Proces realizacije kredita je veoma brz te jednostavan, te možete očekivati isplatu kredita na vaš račun u najkraćem mogućem roku. Nema naknade za obradu kredita te je dostupno za sve klijente banaka. Od potrebne dokumentacije koji će vam pritom trebati za ugovaranje kredita možete naći na njihovoj web stranici.

Raiffeisen banka krediti akcija – iskoristite odličnu ponudu kredita

Zašto ne biste svoje snove pretvorili u stvarnost, i zašto ne biste već sada počeli raditi na tome? Uz Raiffeisen banka krediti akcija imate mogućnost već danas ugovoriti svoj kredit koji je vama potreban kako biste zakoračili u bolji, uspješni život kakav ste oduvijek htjeli. Bilo da želite otići na putovanje, urediti svoj stan ili nabaviti novi auto, uz Raiffeisen bankovne kredite  sve je moguće, zato ga ugovorite što prije dok traje ponuda te neka se vaši planovi pretvore u stvarnost!

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (450 ocjena)

Home » Raiffeisen banka krediti akcija