Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Revolving kredit

Revolving kredit

Revolving kredit je najbolja opcija koju možete odabrati za sebe upravo zato što je riječ o obnavljajućem kreditu koji se  odobrava na kreditnoj kartici ili tekućem računu koji koristite. Sa revolving kreditom vi odlučujete kada ćete otplatiti cijelo dugovanje, što znači da ne postoji vremensko ograničenje kada morate podmiriti dugovanje na kartici, već vi sami odlučujete o tome.  Sva svakom uplatom koju izvršite, vaš kredit se automatski obnavlja do odobrenog iznosa i vi ponovno možete trošiti odobrena sredstva kako želite.

Revolving kredit i kreditne kartice

Revolving kredit se često odobrava po određenoj kreditnoj kartici, ovisno o tome za koju opciju ste se vi odlučili, određene banke i financijske ustanove nude i opciju revolving kredita po tekućem računu. Što se tiče kreditnih kartica, najčešće se u ponudi nalaze Mastercard, Visa ili Diners kartice. Visinu limita odobrenog iznosa na revolving kreditu, bio na kreditnoj kartici ili tekućem računu određuje banka prema vašoj kreditnoj sposobnosti. Na mjesečnoj osnovi obavezno plaćate  najčešće 5% iskorištenog  kredita, to je najčešći iznos koji banke odrede, a ostalo dugovanje možete podmirivati ovisno o mogućnostima. Ukoliko želite, možete dogovoriti sa vašom bankom da se taj iznos automatski naplaćuje sa vašeg tekućeg ili deviznog računa, na točno određeni datum i na taj način ne morate brinuti jeste li podmirili svoje obaveze.

Revolving kredit i kamata na revolving kreditu

Revolving kredit je iznimno popularan upravo iz tog razloga što korisnici takvog kredita imaju samo jednu mjesečnu obavezu, a to je kamata od najčešće 5 % po napravljenom trošku. To znači da jedino što vi kao korisnik kredita morate platiti na mjesečnoj osnovi, jest samo kamata na iskorištenom iznosu, no ne morate platiti i puni iskorišteni iznos.  Iznos kamate po iskorištenom iznosu na revolving kreditu je najčešće između 5 i 10 %, no većina banaka zadnjih godina odabire 5 % kamate na iskorištenom iznosu i to uistinu nije veliki iznos s obzirom na to da je riječ o obnavljajućem kreditu gdje vi birate kada ćete platiti cijeli iskorišteni iznos. Imate mogućnost i birati dan u mjesecu kada će vam biti naplaćena kamata, najčešće se bira između 10., 20. ili 28. u mjesecu, iako neke banke i financijske ustanove mogu nuditi i druge datume.

Revolving kredit i kako dobiti revolving kredit

Revolving kredit se odobrava relativno brzo i jednostavno, najčešće kroz banke jer one već u startu imaju formirane revolving kreditne kartice, no postoje i revolving krediti koji se odobravaju po vašem tekućem računu i gdje se može u startu dogovoriti krajnji rok isplaćivanja kredita u cijelosti kroz 12 mjeseci, ovisno o tome s kojom bankom ste u pregovoru oko kredita, negdje navedeni rok može biti veći ili manji, ovisno o tome koliki je cjelokupni iznos kredita. Kako biste mogli zatražiti takav kredit, potrebno je da ste punoljetna osoba, imate prebivalište u Hrvatskoj, te posjedujete valjani tekući račun, popunite obrazac i priložite presliku osobne, te potvrdu o primanjima ili platne  liste, ovisno o uvjetima banke ili financijske ustanove gdje želite zatražiti željeni kredit.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (571 ocjena)

Home » Revolving kredit