Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank Čakovec

Sberbank Čakovec

Ovo je novi kreditni paket. Ovaj gotovinski kredit Sberbank Čakovec odobrava na rok do deset godina, a odobravaju se iznosi do 14500 eura. Možete odabrati kredit sa fiksnom i ili promjenjivom kamatom. Predajte zahtjev za kredit u Sberbank Čakovec ili online na službenim web stranicama Sberbank . Na kreditnom kalkulatoru izračunajte ogledne rokove i mjesečne rate na iznos kredita koji planirate zatražiti, a ako više volite da vam to izračuna kreditni savjetnik, ugovorite sastanak u Sberbank Čakovec i posavjetujte se o svim kreditnim opcijama da bi lakše odlučili koji kredit, koji novčani iznos i pod kojim uvjetima je za vas najpovoljniji i najisplativiji.

Gotovinski krediti u eurima – Sberbank Čakovec

Kada trebate gotovinu, vi trebate gotovinski, nenamjenski kredit. U Sberbanci su vam dostupni nenamjenski gotovinski kredit u eurima na rok otplate do 10 godina. Kredit u iznosu od 30.000 eura, uz fiksnu ili promjenjivu kamatnu stopu. Zahtjev za gotovinski nenamjensdki kredit predajete na Sberbank Čakovec online ili ditektno u banci. Kredit će biti isplaćen na vaš tekući račun u Sberbanci ili vaš račun u drugoj banci, ako se tako dogovorite. Sve potrebne informacije imate na službenim erb stranicama . Sberbank Čakovec ili možete kontaktirati naše stručnjake u korisničkoj službi ili na stari dobro poznati način, ugovorite sastanak sa svojim kreditnim savjetnikom.

Zamjenski krediti u eurima – Sberbank Čakovec

Zamjenski krediti su ono što poznajet kao refinanciranje ili reprogramiranje kredita i drugih dugovanja po vašem računu. Jednostavno je, zamijenite sve svoje postojeće obaveze i dugovanja jednim kreditom. U Sberbank Čakovec donesite dokumentaciju o dosadašnjim mjesečnim dugovanjima i otplatama, vaš osobni bankar će to sve objediniti, izračunati najpovoljnije refinanciranje, ako vam ponuđeni reprogam odgovara, kreće se u realizaciju zamjenskog kredita. Kada realizirate zamjenski kredit, sva stara dugovanja su očišćena i zatvorena, a vi umjesto više malih kredita otplaćujete jedan po jedinstvenoj rati otplate i uz jedinstvene kamate.

Stambeni krediti – financirajte izgradnju kuće

Stambeni kredit je dobrodošlica sebi i svojoj obitelji u vaš prvi dom. Mnogi ljudi nikada ne bi došli do svog krova nad glavom da nema stambenih kredita. Najpovoljniji stambeni krediti se odobravaju u Sberbank Čakovec Stambenim kreditom možete financirati izgradnju vlastite kuće ili kupovinu stana, a možete zatražiti stambeni kredit i za adaptaciju postojećeg objekta. Možda su vam se životne prilike promijenile pa trebate refinancirati postojeći stambeni kredit. Ako ste uplaćivali stambenu štednju, stambeni kredit za vas će biti po povoljnijim uvjetima. Stambeni krdit je krupan korak, naročito ako uzimate hipotekarni stambeni kredit ili fiducijalni kredit. Zato u Sberbank Čakovec ugovorite sastanak sa svojim kreditnim savjernikom i dobro razmotrite sve opcije i sve detalje.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (222 ocjena)

Home » Sberbank Čakovec