Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank hr

Sberbank hr

Internetsko bankarstvo za građane  Sberbank@home vam omogućava uvid na stanje na vašem računu u bilo koje doba dana ili noći iz udobnosti vlastitog doma. Na Sberbank hr online plaćate sve svoje račune bez troška provizije. Ne morate stajati u redovima, gubiti vrijeme, strpljenje i živce, plaćati skupe provizije, sav svoj platni promet možete obavljati od doma, kada vama to odgovara. Šreporučujemo i Sberbank2go, mobilno bankarstvo za građane, koje vam preko preuzete omogućuje sva plaćanja roba i usluga vašim pametnim telefonom. Sberbank ide ukorak s vremenom, uhvatite ritam i vi, koristite dobrobiti modernih tehnologija na Sberbank hr.

Krediti – Sberbank hr

Život u modernom svijetu je nezamisliv i neodrživ bez kredita. Na službenim web stranicama Sberbank hr pratite redovne informacije o kreditima i pozajmicama. U paleti gotovinskih, nenamjenskih kredita uvijek je nešto novo u ponudi, bez obzira na to da li gotovinski trebate kredit u eurima. Naročito pratite informacije o povoljnim povremenim i privremenim kreditnim mogućnostima. Stambeni krediti, studentski krediti, obrtnički krediti, krediti za umirovljenike, Sberbank hr nastoji pokriti potrebe svih svojih klijenata. Zahtjeve za kredite možete poslati online ili na stari dobri način, odlaskom u banku.

Kreditne kartice – Sberbank hr

Svojim klijentima Sberbank hr nudi više vrsta bankarskih kartica, različitih mogućnosti i za različite svrhe. Mastercard Standard katica je vaš novac uvijek i svugdje s vama za kupovinu roba i usluga ili podizanje gotovine na Sberbank hr bankomatima. Maestro i Mastercard na rate vam omogućavaju da iznos svake svoje transakcije podijelite na rate. Sami određujete način i rokove otlata na rate pri ugovaranju kreditnih kartica, a ako vas okolnosti natjeraju na to, možete i preinačiti već sklopljeni ugovor. U ponudi je i Mastercard Sberbank Konzum Kartica s kojom kupujete bez grča i skupljate nagradne bodove, a ima Sberbank hr i neke posebne ponude, pratite na web stranicama informacije.

Štednja – Sberbank hr

Štednja je najbolji način brige za budućnost, a u Sberbank hr nudimo vrlo raznolike, privlačne i isplative oblike štednje, kao i razne vrste osiguranja, te ulaganja u investicijske fondove. Happy štednja vas usrećuje, jer vam omogućuje naknadne uplate tijekom trajanja Ugovora uz vrlo privlačne kamatne stope. IN štednja ( eurima)omogućuje da svoj novac uložite na rok od 12+12+12 mjeseci uz povećanje kamatne stope prilikom svakog reoročenja (maksimalno dva puta). Štednja po viđenju je oblik štednje kod koje Vam je Vaš novac dostupan u svakom trenutku, a ipak možete dobiti povoljne kamate na vaš novac Izaberite sami na web stranicama Sberbank hr oblik štednje koji vama najviše odgovara.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (551 ocjena)

Home » Sberbank hr