Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank Karlovac

Sberbank Karlovac

U nastojanju da ponudi najbolje financijske usluge, Sberbank Karlovac razvila je niz fleksibilnih rješenja koja će biti prava i odgovarajuća podrška svakom klijentu. Zalažemo se za brzi pristup gotovini i prilagođenim opcijama. Sberbank je 178 godina vodeća financijska institucija u svijetu. Ona je ujedno i vodeća banka u Rusiji. Sberbank također ide u korak s vremenom nudeći proizvode od najsuvremenijih tehnologija.

S novom poslovnicom, sjedište Sberbank Karlovac nudi izvrsna financijska rješenja i ponosni smo na najprilagođenije opcije koje možemo pružiti za svaku vrstu poslovanja. Konstantno se razvijamo pomažući klijentima da dobiju potrebna sredstva. Cilj Sberbank Karlovac je ponuditi fleksibilne opcije poput komercijalnog kreditiranja. Bez obzira radi li se o modelu uštede novca ili zajma za premošćivanje problema, Sberbank Karlovac može pomoći.

Za prilagođena rješenja financiranja – Sberbank Karlovac

Iako se potrebe tržišta stalno mijenjaju, Sberbank Karlovac ostaje dosljedna svojim tradicionalnim vrijednostima pružajući najbolju uslugu svim klijentima. Sberbank Karlovac u svojoj ponudi ima jednostavne, fleksibilne i atraktivne bankarske proizvode i usluge. Sberbank Karlovac ponosna je što može pomoći svim klijentima koji ispunjavaju zahtjeve za financiranjem. Razumijemo svakog klijenta i njihove potrebe pojedinačno, bez obzira radi li se o kratkoročnom predujmu gotovine ili dugoročnom kreditu, pronaći ćemo što odgovara vama i vašoj tvrtki. Sber paleta usluga i proizvoda za građane i tvrtke, Sberbank Karlovac pruža stvarnu financijsku potporu.

Prednosti koje nudi Sberbank Karlovac

S jedinstvenim pristupom poslovanju, Sberbank Karlovac može vam pružiti najadekvatniju podršku, bilo da je riječ o kratkoročnim financijskim uslugama ili dugoročnoj zajmi. Sberbank Karlovac svakom korisniku omogućuje pronalaženje prilagođenog rješenja i to je jedan od ključnih razloga zašto su naše usluge među najtraženijim na tržištu. Kada se suočite s potrebnom financijskom investicijom, opremanjem svog doma, hitnim zaduživanjem ili dobivanjem brzih gotovina, Sberbank Karlovac može vam ponuditi niz proizvoda koji će vam pomoći stabilan izvor financiranja.

Zašto se Sberbank Karlovac razlikuje od ostalih?

Unatoč sve složenijim zahtjevima tržišta, Sberbank Karlovac stabilan je, snažan i pouzdan lider u regiji. Na prvo mjesto postavljamo zahtjeve naših klijenata, kako bismo osigurali ispunjavanje svih najvažnijih financijskih potreba kroz pružene usluge. Kao lider na tržištu, Sberbank Karlovac pruža niz prikladnih rješenja i usluga koje osiguravaju premošćivanje financijskih problema. Naša ponuda uključuje fleksibilne financijske proizvode koji su stvoreni na temelju vaših specifičnih potreba. Ponosni smo što možemo ponuditi jednostavna, ali transparentna rješenja za sve nove klijente. Zalažemo se za izvrsnu korisničku uslugu i stvaranje proizvoda koji će biti savršena opcija u sadašnjosti i budućnosti.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (212 ocjena)

Home » Sberbank Karlovac