Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank Koprivnica

Sberbank Koprivnica

Sberbank Koprivnica pruža širok spektar usluga za klijente koji traže prilagođena rješenja. Svojim korisnicima omogućili smo najbolje financijske usluge i bankarske proizvode. Kombinirajući stručnost, iskustvo i znanje, Sberbank Koprivnica dizajnirala je kreativna rešenja koja odgovaraju vašim najvažnijim financijskim potrebama. Neprestano ulažemo u poboljšanje kvaliteta naših proizvoda i usluga, prilagođavajući se svim zahtjevima tržišta.

Za jednostavnu realizaciju usluga – Sberbank Koprivnica

Pronalaženje adekvatnih financijskih opcija su jedan od najvećih izazova današnjeg vremena. Na osnovu detaljnog razumijevanja vaših financijskih potreba i ciljeva, Sberbank Koprivnica omogućila je prava financijska rješenja. U nastojanju da svojim klijentima pružimo najbolji kvaliteta usluge, Sberbank Koprivnica osigurala je najbolju ponudu kredita, zajmova i pozajmica. Zalažemo se za postizanje visokih standarda upravljanja, djelujući u skladu s transparentnim poslovanjem. Upoznali smo i razumjeli potrebe naših korisnika, što nam je pomoglo da kreirano najbolje opcije i damo podršku u vremenu kada treba savladati postojeće izazove.

Pristupite pristupačnijim opcijama uz Sberbank Koprivnica

Znamo da je financijska stabilnost od ključnog značaja u svakoj životnoj fazi, zbog čega samo ponudili pristupačne opcije koje su potrebne onda kada postoje izazovi i novčane teškoće. Sberbank Koprivnica učinila je pristupačnijim bankarske usluge za vas, uz brza, praktična i sigurna rješenja.

Razumijemo da različite situacije mogu stvoriti neizvjesnost ili financijski pritisak i zato smo tu da vam pomognemo. Pružamo širok spektar proizvoda i usluga u oblasti financiranja i poslovnog bankarstva. Odgovorno smo za pružanje kvalitetnih usluga uključujući kratkoročne i dugoročne opcije kreditiranja. Sberbank  Koprivnica pruža sveobuhvatan niz usluga, uključujući mobilno i internet bankarstvo.  Ako imate financijske nedoumice, obratite se Sberbank Koprivnica kako bismo vam pomogli i pružili najbolje rješenje. Naše usluge su dostupne su 24 časa dnevno.

Ostvarite svoje financijske ciljeve uz Sberbank Koprivnica

Vjerujemo da poduzimanje kontrole nad novcem i pronalaženje adekvatne opcije financiranja može promijeniti život na bolje. Ujedno, donošenje pravih odluka uvijek će donijeti financijsko blagostanje. Uz pomoć jednostavnog online apliciranja, kreditnih kalkulatora i kroz korisničku podršku omogućavamo svim klijentima da donesu najbolje odluke za budućnost.

Dolazak do praktične opcije financiranja u toku izazovnog razdoblja je neprocjenjiva pomoć kod svih teškoća s kojima se ljudi suočavaju. Sberbank  je tu da vam pomogne i omogući da ponovo uspostavite financijsku stabilnost kroz ponudu inovativnih bankarskih usluga. Na raspolaganju su vam praktične financijske opcije i odgovarajućih rješenja, a sve na temelju vaših potreba i ciljeva.

Uz Sberbank Koprivnica imate priliku da mnogo lakše donesete bolje financijske odluke, pronađete rješenja za smanjenje duga i planirate ostvarenje svojih najvažnijih ciljeva. Sberbank  Koprivnica podržava svoje klijente kroz inovativna rješenja i alternativne mogućnosti kako bismo pružili brzu i pouzdanu uslugu. Naš cilj je pomoći ljudima da izađu iz financijskih problema.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (355 ocjena)

Home » Sberbank Koprivnica