Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank kredit

Sberbank kredit

Kada trebate novac svi kod traženja kredita tražite najpovoljnije kredite koje možete dobiti i to je mudro postupanje. Ako trebate stambeni kredit, studentski kredit, gotovinski nenamjenski kredit, poslovni kredit, OPG kredit ili kredit za umirovljenike, svakako kada krenete u potragu za kreditom dođite na naša vrata, jer je Sberbank kredit najpovoljniji kredit koji možete dobiti. Bilo da tražite kratkoročni ili dugoročni kredit, namjenski ili zamjenski kredit, vaš bankarski savjetnik vas čeka sa svim informacijama i stručnim savjetima u Sberbank kredit. Ako želite najpovoljniji kredit, mi smo vam nezaobilazna adresa. Sberbank kredit je za vas najpovoljniji kredit.

Refinanciranje – Sberbank kredit

Ukoliko već imate kredit, a trebate novi i sve druge banke su vas odbile, dođite k nama. Sberbank kredit će napraviti refinanciranje, zatvoriti stara dugovanja i omogućiti vam novi kredit. Životne okolnosti mnoge naše klijente dovedu u poziciju da moraju zatražiti refinanciranje, jer je to jedini način da dobiju svježi novac i nastave ono što su započeli. Dakle, ne brinite, čak ni ako su vas druge banke odbile, mi u Sberbank kredit ćemo naći mogućnost za refinanciranje i priliku za novi kredit koji vas spašava. Naši stručnjaci se svakodnevno nose sa upravo takvim izazovima. Vi trebate novac, a naša zadaća je da vam osiguramo uvjete po kojima možete taj novac i dobiti.

Najbrži kredit – Sberbank kredit

Često našim korisnicima faktor vrijeme, tj. Koliko brzo mogu dobiti traženi kredit znači jednako, ako ne i više, kao i sam novac zbog kojeg traže kredit. Zato je važno znati da Sberbank kredit osigurava svkom svom korisniku najbrži i najpovoljniji kredit. Ponosimo se svojim kreditnim timom koji krasi profesionalnost, efikasnost, stručnost, ažurnost i brzina. Naš najveći uspjeh su naši zadovoljni klijenti i činimo sve da svi naši korisnici budu zadovoljni. To je jednostavna matematika, zadovoljni klijenti ostaju, nezadovoljni odlaze. Zato, ako naš klijent treba brzi kredit, Sberbank kredit čini sve da zatraženi kredit i dobije brzo.

Kredit bez jamaca- Sberbank kredit

Živimo u vremenu kada je teško naći jamce za kredit. Neka vas ne brine, ako ne uspijevate naći jamce, Sberbank kredit daje kredite uz ugovoreno osiguranje, pa ne morate ni gubiti vrijeme tražeći jamce, a kamatna stopa otplate rate kredita vam je čak i niža od klasičnog kredita uz jamce. Kako vidite, naši stručnjaci imaju rješenje za sve eventualne probleme koji bi se mogli ispriječiti na putu do realizacije kredita koji ste zatražili. Sve činimo da olakšamo našim klijentima i pojednostavnimo i ubrzamo odobrenje i realizaciju zatraženog kredita. Vaš bankarski savjetnik će vas uputiti u sve detalje i voditi vas kroz cijeli postupak do konačne realizacije i isplate novca na vaš račun.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (588 ocjena)

Home » Sberbank kredit