Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:37
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank online

Sberbank online

Sberbank grupa jedna je od najnaprednijih, najinovativnijih i najjačih banaka na prostoru istočne Europe. Uz dugi niz postojanja i građenja mreže na prostoru polovice Europe, Sberbank svoju reputaciju u svijetu financija duguje godinama profesionalnog poslovanja i konstantnim inovacijama. Digitalno doba pomaknuo je razne aspekte društvenog života na Internet, a Internet bankarstvo također je dobilo prostora za blistanje. Sberbank online danas je neizostavni dio usluge Sberbanke. Plaćajte račune, obavljajte transakcije i kupujte online sve bez dodatnih nepotrebnih koraka. Internet bankarstvo omogućit će Vam lakše obavljanje poslova kako biste se posvetili više stvarima koje volite.

Sberbank online – online plaćanja računa i mjesečnih rashoda

Uz Sberbank online nećete morati odvojiti dodatan dan u mjesecu samo za plaćanje računa i sličnih rashoda. Uz Internet bankarstvo lako možete obaviti plaćanje računa na putu do doma s posla, na vikendici tokom vikenda kad se odmarate ili putem mobitela gdje god se nalazili. Plaćanje računa nikad nije brže bilo gotovo. Ne zaboravite iskoristiti pogodnosti Internet bankarstva ne trošeći vrijeme odlazeći u Finu i poštu. Sberbank online usluga je koja će zaobići ovakve zadatke i dati Vam više vremena da se posvetite bitnijim stvarima. Ukoliko ste već klijent Sberbanke, počnite koristiti Sberbank online za potpuno iskustvo.

Sberbank online – razveselite svoje najdraže

Uz Sberbank online usluge, možete uplaćivati novac na drugi račun u par klikova. Želite kćeri za rođendan poslati novce u inozemstvo? Ne stignete uplatiti novac fizički za Vaše roditelje? Želite nekoga iznenaditi? Sve to možete lako uz Sberbank online. Obavite transakcije iz udobnosti svog doma i zauvijek recite zbogom fizičkim odlascima u banku radi trivijalnih stvari.

Sberbank online – #ostanidoma

Pandemija koronavirusa natjerala je svjetsko društvo da da više prostora online komunikaciji, online trgovini i online vođenju poslova. Takvi uvjeti potvrdili su prednost Sberbank online. Uz online bankarstvo ne riskirate kršenje mjera izolacije i potpomažete u borbi protiv virusa. Sberbank online usluga je koja potpomaže borbi protiv širenja koronavirusa. Iskoristite sve pogodnosti Sberbank onlline bankarstva i ne riskirajte zdravlje sebe, svoje obitelji i svoje zajednice.

Sberbank online – Mogu li koristiti Sberbank online kao novi klijent Sberbanka?

Svi klijenti Sberbanka imaju osiguran pristup Sberbank online bankarstvu kao klijenti matične banke. Obzirom na stanje u svijetu, Sberbank grupa potiče svoje klijente da se što više oslanjaju na Sberbank online za svoje bankarske poslove, poštujući tako sve mjere državnih vlasti. Sberbank je uputio javno sve svoje klijente nakon objave pandemije da poštuju parolu #ostanidoma i što je moguće više izbjegavaju socijalne kontakte radi bankarskih poslova.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (387 ocjena)

Home » Sberbank online